Samsung 990 PRO 1 TB 5k fiyattan çektim bakalım. Oyun yapıyorum bu yüzden depolamaya ihtiyacım var. Hadi bakalım şöyle 10-15k bekliyorum. Var mı arttıran?ssdler zaten her gün fiyat artışı yaşanıyor??
ram kadar olmasa da 1.5x yaptı şuan 2x gidiyor
Samsung 990 PRO 1 TB 5k fiyattan çektim bakalım. Oyun yapıyorum bu yüzden depolamaya ihtiyacım var. Hadi bakalım şöyle 10-15k bekliyorum. Var mı arttıran?ssdler zaten her gün fiyat artışı yaşanıyor??
ram kadar olmasa da 1.5x yaptı şuan 2x gidiyor
ocak, şubat gibi bu konuyu tekrar tartışalımSamsung 990 PRO 1 TB 5k fiyattan çektim bakalım. Oyun yapıyorum bu yüzden depolamaya ihtiyacım var. Hadi bakalım şöyle 10-15k bekliyorum. Var mı arttıran?![]()
32gb fiyatına 64 görünce almıştım direk, güzel ram çok memnunumpckolik doğum günü indirimlerinde 7k'a 64gb rgb goodram vermişlerdi. maks 2 ay öncesi
bide şimdiye bak 32gb zor veriyorlar
Samsung 990 PRO 1 TB 5k fiyattan çektim bakalım. Oyun yapıyorum bu yüzden depolamaya ihtiyacım var. Hadi bakalım şöyle 10-15k bekliyorum. Var mı arttıran?![]()
tam zamanında çok iyi şeyler almışsınız, kimsenin gözü kalmasın bari32gb fiyatına 64 görünce almıştım direk, güzel ram çok memnunum
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
o ramin ederi şimdi en az 15k koy saatinde gider32gb fiyatına 64 görünce almıştım direk, güzel ram çok memnunum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
16 ya talibim satiliksao ramin ederi şimdi en az 15k koy saatinde gider![]()
15k ya satsam bile şimdi o paraya 32gb zor alırım sistemimeo ramin ederi şimdi en az 15k koy saatinde gider![]()
2 TB versiyonu Mediamarktta 8k tl. O kadarına gerek duymadığım için 1 TB aldım.32gb fiyatına 64 görünce almıştım direk, güzel ram çok memnunum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle