Nike Türkiye siparişlerine kapandı mı?

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
İlk uyarı sitesinden ikinci hata ise mobil uygulamada sepete tıklayınca çıkan hata. Ben şimdi ayakkabı alamaz mıyım Nike dan

Ekler

• Screenshot_2025-11-29-15-25-03-782_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-11-29-15-25-03-782_com.android.chrome.webp
    94.6 KB · Hit: 37
  • Screenshot_2025-11-29-15-18-52-210_com.nike.omega.webp
    Screenshot_2025-11-29-15-18-52-210_com.nike.omega.webp
    35.4 KB · Hit: 34
İlk uyarı sitesinden ikinci hata ise mobil uygulamada sepete tıklayınca çıkan hata. Ben şimdi ayakkabı alamaz mıyım Nike dan
asır oldu reis günaydın nike internet satışını tr ye kapattı gümrük kuralları sebebiyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sportive gibi mağazalardan bak güvenilir yer

Kapanalı çok oluyor. Son gümrük düzenlemelerinden sonra kapandı.

asır oldu reis günaydın nike internet satışını tr ye kapattı gümrük kuralları sebebiyle

sportive gibi mağazalardan bak güvenilir yer
Tüh ve intiator modeli 3.600 TL ye düşmüş ne güzel ama alamıyorum. O diğer mağazalar çok pahalı hocam ya klasik modeller 4 5 ki dan aşağı yok

Tüh ve intiator modeli 3.600 TL ye düşmüş ne güzel ama alamıyorum. O diğer mağazalar çok pahalı hocam ya klasik modeller 4 5 ki dan aşağı yok
Valla ben puma dan alıyorum sadece sana da öneririm. Kendi mağazası da satışa açık

Kapanalı çok oluyor. Son gümrük düzenlemelerinden sonra kapandı.
Kötü olmuş

Valla ben puma dan alıyorum sadece sana da öneririm. Kendi mağazası da satışa açık
Puma da pek hoşuma giden modeller yok reis ya 1 defa beğenerek almıştım bitane 1 haftada tabanı açılmıştı aldığım yere geri verip Nike almıştım yine şans eseri. Sen kendi sitesinden mi alıyorsun yoksa diğer yetkili satıcılardan mı

Kötü olmuş

Puma da pek hoşuma giden modeller yok reis ya 1 defa beğenerek almıştım bitane 1 haftada tabanı açılmıştı aldığım yere geri verip Nike almıştım yine şans eseri. Sen kendi sitesinden mi alıyorsun yoksa diğer yetkili satıcılardan mı
Valla ben direkt pumanın sitesinden alıyorum. Artık sıkılıp da değişene kadar biri bile ne açıldı ne yırtıldı. Ki dikkat etmem ayakkabıma

Valla ben direkt pumanın sitesinden alıyorum. Artık sıkılıp da değişene kadar biri bile ne açıldı ne yırtıldı. Ki dikkat etmem ayakkabıma
Valla benim şansım inanılmaz titiz kullanıyorum toz bile gözüme batsa hemen silerim ama ayağımdan dolayımıdır bilmiyorum bazı ayakkabılar erkenden yırtılıyor yapıştırma yerleri ama bazılarıda çok uzun gidiyor. Eyvallah bakıcam pumanın sitesine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri