❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hızlı aksiyon sahnelerinde sanki hertz düşüyor, görüntü kasıyor gibi oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı 65 inç modelini alanlarda.

Ben bu piyasayı çözemedim. Markanın yerli olması gurur verici. Yeni miniled modelleri ve şimdilik vermiş olduğu kaliteli hizmet ile taktire şayan. Piyasaya çıkış fiyatlarıda bence olması gereken fiyatlar. Piyasaya hakim olmak ve sürümden kazanmak yerine yine başka taktikler. Ancak bu nasıl zihniyet ki neredeyse en az yüzde elli zam yapmak. Kimse demesin ürünlerin normal piyasa fiyatları zaten bu diye. O zaman ben bu marka yerine başka ürünlere ve kampanyalara bakarım. Herkesin ürünleri hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

Ben bu piyasayı çözemedim. Markanın yerli olması gurur verici. Yeni miniled modelleri ve şimdilik vermiş olduğu kaliteli hizmet ile taktire şayan. Piyasaya çıkış fiyatlarıda bence olması gereken fiyatlar. Piyasaya hakim olmak ve sürümden kazanmak yerine yine başka taktikler. Ancak bu nasıl zihniyet ki neredeyse en az yüzde elli zam yapmak. Kimse demesin ürünlerin normal piyasa fiyatları zaten bu diye. O zaman ben bu marka yerine başka ürünlere ve kampanyalara bakarım. Herkesin ürünleri hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
Amazondaki 55 inç fiyatı 19500 den 31500 olmuş. Bence fiyata düzenleme gelir indirim bitti diye amazon kaynaklı fiyat şuan bu. Düzeltme gelmezse satmaz zaten 35k ya tcl c6k verdi teknosa. Bütçe sorunum olmadığı halde next almayı düşündüm fakat ev halkı istemedi bu fiyattan asla almam gider 60k verir lg oled veya miniled alırım kafam ağrımaz.

Hızlı aksiyon sahnelerinde sanki hertz düşüyor, görüntü kasıyor gibi oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı 65 inç modelini alanlarda.
Biraz baş döndüren Ghosting var TV de hızlı sahnelerde sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazondaki 55 inç fiyatı 19500 den 31500 olmuş. Bence fiyata düzenleme gelir indirim bitti diye amazon kaynaklı fiyat şuan bu. Düzeltme gelmezse satmaz zaten 35k ya tcl c6k verdi teknosa. Bütçe sorunum olmadığı halde next almayı düşündüm fakat ev halkı istemedi bu fiyattan asla almam gider 60k verir lg oled veya miniled alırım kafam ağrımaz.
20k ya düşerse kesin alın derim.

20k da rakibi yok. Samsung led ile farkı bu şekilde:

Hepsiburadada 55 bitmiş amazon kendi fiyatını koymuş. Hbye gelince rekabet için tekrar indirir. 75 inch 7k zamlanmis hbde ama o da amazonda bitmiş

Bu ghosting mevzusu kafayı iyice karıştırdı
Biraz baş döndüren Ghosting var TV de hızlı sahnelerde sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20k ya düşerse kesin alın derim.

20k da rakibi yok. Samsung led ile farkı bu şekilde:

Son düzenleme:
@Zalımo @somoncum @Perfectshot06 @Discrew hocam bugün geldiler sorun %95 düzeldi. Sub kısmını da söktüler değişik custom bir build yaptılar benimkini :D

Starboy klibi önce:

Starboy klibi sonra:

50Hz önce:

50Hz sonra:

Bahsettiğim %5 lik kısım da bu, starboy klibinin devamında eskisi kadar olmasa da hala ufak bir titreşim var. Arka planda kaybolan bir ses gibi fakat dikkat ederseniz fark ediliyor. @Discrew hocamın dediği gibi bazı basslarda sorun az da olsa devam ediyor olabilir. İleride belki soundbar alır ya da kafam atarsa o kapak kısmını çıkarırım direkt :D. Televizyon duvarda asılı bu arada onu belirteyim.

Bana daha dönmediler ,dediğim bas test i yaptınız mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,422
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri