Evet lakin tam süremedim. Onu sildim. Tekrar sürmek istediğimde yetmedi. Ben ondan dolayı düşünüyorum. Bugün aynısından aldım deneyeceğim tekrar.Kendi üzerindeki macunu mu kullandın? elimde mx-4 var kendi üzerindeki macunu silip mx4 mü sürsem acaba
Çok detaylı ve zorlayıcı test yapmadım ama gündelik oyun esnasında göz ucuyla kontrol ediyorum ara sıra ortalama en fazla 55-60 civarı diye hatırlıyorum. Ancak 7700XT ile 4K'da açmaya çalışıyorum oyunları. O yüzden işlemciye çok iş düşmüyor da olabilir her zaman.Sıcaklıkların kaç derece?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende evo modeli var tavsiye ederim ama macun yüzünden sıcaklıklarım bir tık yüksek geldi.
Ben de 2kda deniyorum. Anlık 74e vuruyor sonra 60 bandında. İçim rahat etmedi. Macunu süreyim belli olur o zaman.Çok detaylı ve zorlayıcı test yapmadım ama gündelik oyun esnasında göz ucuyla kontrol ediyorum ara sıra ortalama en fazla 55-60 civarı diye hatırlıyorum. Ancak 7700XT ile 4K'da açmaya çalışıyorum oyunları. O yüzden işlemciye çok iş düşmüyor da olabilir her zaman.
Eğer uygun fiyatlı bir cihaz bakıyorsanız Deepcool'un LT serisi 240mm sıvı soğutmalarına bakabilirsiniz şu an çok popülerler.7500f + 5070 ekran kartlı sistem topladım.
ANAKART: msi b650m p
KASA : Segotep lumi 3t
2K da oyun oynayacağım. Fiyat performans olarak hangi soğutucuyu almalıyım. Önerilere açığım. Bütçede uçmak istemiyorum, zira sona geldim
ÖNEMLİ OLAN PERFORMANS. Görüntü İKİNCİ SIRADA.
Aynen bir de öyle dene bakalım. 7500F'in stok fan dışında 74'lere çıkması normal değil gibi geldi günlük kullanımda. Ben de bir deneyeceğim fırsatını bulunca; 2K'da veya işlemciye yük düşen oyunlarda.Ben de 2kda deniyorum. Anlık 74e vuruyor sonra 60 bandında. İçim rahat etmedi. Macunu süreyim belli olur o zaman.
Düşük profil ram gerekiyor 2 bloklu soğutuculara ben de pearless assasinde aynı durumla karşılaştım, birde rgb ram aldık rami göremiyorduk fandanAynen bir de öyle dene bakalım. 7500F'in stok fan dışında 74'lere çıkması normal değil gibi geldi günlük kullanımda. Ben de bir deneyeceğim fırsatını bulunca; 2K'da veya işlemciye yük düşen oyunlarda.
Bu arada ne kadar fark eder bilmiyorum ama Phantom'da 7 soğutma borusu bulunuyor. Diğer çoğu modelde 6 tane vardı benim aldığım zamanlarda.
Bir de hocam alacağın modelin kasayla uyumlu olmasına da dikkat etmen gerekiyor. Phantom kasaya rahat sığdı ancak ramlerden dolayı öndeki fan bir parmak kadar çıkıntılı duruyor.
9600x için aldım ben eksik parçalarım olduğu için kurulumu tamamlamadım sıcaklık değerlerini merak ediyorum. Yük altında en falza 65 civarında dolaşacağını düşünüyorumEvet lakin tam süremedim. Onu sildim. Tekrar sürmek istediğimde yetmedi. Ben ondan dolayı düşünüyorum. Bugün aynısından aldım deneyeceğim tekrar.