Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

Bütün androidler öyle değil,tektük sorunları var işletim sistemi olarak ama kendi telefonumu örnek verebilirim ekran ve pil olarak bütün iPhone'ları 10'a katlar
Yok Kardeşim 3600 mAh Batarya Çok İyi Ama Nedense Şarj Çabuk Bitiyor Diye Ağlıyorlar Yada Sanki İphone 7000 mAh Batarya Üretiyor Bunlar Yok Kanka Ben 3600 mAh Kullanacam Diyor Düşün 170 K Veriyon Buna :D 15 K'lık Redminin 7000 mAh İle Karşılaştırak İçinden Geçer Bu İphone'un

Adamın Ai'dan Tek Anladığı Şey Siri - Chatgpt - Gemini :D

Bu Özelliklerden Kaçı Var Acaba İphone'da :D

Evet Kanka Bunların Hepsini Gemine Yapıyor :D Gemine'ın Android Yazılımı Olduğunu Galaxy Ai'ın Samsung'a Özel Farklı Bir Model Olduğunu Anlamayan Bilmeyen Bir Cahil

Araştır İstersen Model İsmi : Samsung Gauss

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İphone 17 Pro Max İle Ne Kadar Varsa O Kadar Fark Var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne Farkeder ? Sendeki Cahillik Seviyesi 2017 Cihazı İle Günümüz Cihazını Karşılaştırmak Ben İphone 6 İle S25 Ultra Karşılaştırıp İphone Leş Diyor Muyum :D
bunları ne zaman kullandın? kullandıysan da ne sıklıkla? ben boş beleş özelliklerden bahsetmiyorum.

bir se cahil diyene bak :D s7 de 3.6k mAh batarya var. i17 de de 3.6k mAh batarya var. acaba hangisinin bataryası daha iyi 🤔 işletim sistemi farkı bu işte. bunu yukarı yazdım da sen ya dönüp dolaşıp bana laf atıp cevap vermiyorsun, ya da anaokul terksin okumuyorsun :D

TR de anlarım ama çoğu avrupa ülkesinde ve amerikada Ultra serisi, iPhone Pro Max'den pahalı. Nasıl statü zenginlik göstergesi olsun?
türkiye bir yana yukarıda dediğim gibi base s25 bile i17 den pahalı ne statüsü
Hocam Zaten bu arastirma 2023 yada 2024'te yapiliyordu O zaman fiyatlar neydi bilemem ama hatirladigim kadariyla samsung cok daha uygundu o zamanlar

Ayrica Ben mi soyluyom gidin Cevaplayana sorun video bile vardi insanlara sokakata sorduklari vs...

Ayrica Samsung fiyatlarini vs. takip ettikelrini bile dusunmuyorum cogu giriyor direk iphone fiyatlarina bakiyorlar zaten ve Git bak Amerikada Emlakcisi Is adami vs. hepsinin elinde Iphone vardir ve en son modeli veya bir onceki modeli

Ayrica Simdi girdim baktim S25 Ultra Iphone 17 Pro Max'ten ucuz ama siz bilirsiniz

7 yıl sonra kasmayan telefon iphone. sosyal medyada kalite kaybetmeyen iphone. liquid glass tasarımını çaldıran iphone. dynamic islandı kopyalattıran da iphone. konuşturmayın beni şimdi :D

bunları ne zaman kullandın? kullandıysan da ne sıklıkla? ben boş beleş özelliklerden bahsetmiyorum.

bir se cahil diyene bak :D s7 de 3.6k mAh batarya var. i17 de de 3.6k mAh batarya var. acaba hangisinin bataryası daha iyi 🤔 işletim sistemi farkı bu işte. bunu yukarı yazdım da sen ya dönüp dolaşıp bana laf atıp cevap vermiyorsun, ya da anaokul terksin okumuyorsun :D
Hepsinide Aktif Olarak Kullanıyorum

Ayrıca Senin Beğenmediğin Bu Boş Beleş Dediğin Özelliklerden Kaç Tanesi Var İphone'da ?

Sen Az Önce 2017 S7 Bataryası İle 2025 İphone 17 Bataryası Mı Karşılaştırdın ? Bağırtma Hönkürtme Sıçtırma Ağlatma Kanka

Selamlar çok merak ettiğim bir soruya cevap arıyorum özellikle teknolojiden anlayan insanlar veya teknoloji kanalları - içerk üreticilerinin iphone kullanması beni çok güldürüyor anlamayan insanların zaten iphone kullanmasını sorgulamıyorum normal buluyorum sonuçta kapitalizm'in en büyük örneği iphone ama bana garip geliyor mesela iphone'u insanlar statü seviyesi belirtme aracı olarak görüyorlar yada çok zeki adamların bile elinde iphone var neden ? sebebi nedir ? örneğin en yakın iki rakip en güncel karşılaştırmak amaçlı referans olarak Samsung S25 Ultra İle İphone 16 Pro Max karşılaştırması yapıyorum örneğin samsung içinden geçiyor ve nerdeyse aradaki fiyat farkı %20-40 ? buna rağmen neden insanlar iphone alıyor ? yazılım açısından özelleştirme bakımından önde - batarya açısından baksan önde - ekran açısından bakarsanız önde - daha yüksek hızlı şarj desteği var - özgürlükçü yazılım 3.parti uygulamalar serbest hani iphone almak için sebep ne yani gerçekten iphone alıyorum şu yüzden diyebilecek bir kişi var mı yada durumu açıklicak ? görüşlerinizi merak ediyorum
Babam kullanıyor, Alışkanlık. Akıllı cihazlara 4S ile giriş yapmıştı zamanında.

7 yıl sonra kasmayan telefon iphone. sosyal medyada kalite kaybetmeyen iphone. liquid glass tasarımını çaldıran iphone. dynamic islandı kopyalattıran da iphone. konuşturmayın beni şimdi :D

Evet Kanka Ya Android Yavaşlıyor :D Acaba Hangi Amiral Gemisi Android'i Kullandın 7 Yıl Birde Yavaşlıyor Diyor :D

O zaman neden hep iphone şarjı yetmiyor ve günde 3 kez şarj ediyorum falan diye konu açıyorlar? Pil sağlığı hemen kötü oluyor. Başta iphone geçiyor olsa bile hemen sağlık bozuluyor. Benim redmi note 8 pro neredeyse 7 yıllık. Arkadaşımın 3 senelik iphone 11 inden daha uzun ekran süresi veriyordu rahatlıkla. Ben hiç şarj sorunu yaşamadım ona rağmen ama 3 4 buluşmada o sorunlar yaşadı. Evet ios pili az tüketiyor kabul ama yinede batarya aşırı küçük ve sağlığı hemen bozuluyor.

O zaman neden hep iphone şarjı yetmiyor ve günde 3 kez şarj ediyorum falan diye konu açıyorlar? Pil sağlığı hemen kötü oluyor. Başta iphone geçiyor olsa bile hemen sağlık bozuluyor. Benim redmi note 8 pro neredeyse 7 yıllık. Arkadaşımın 3 senelik iphone 11 inden daha uzun ekran süresi veriyordu rahatlıkla. Ben hiç şarj sorunu yaşamadım ona rağmen ama 3 4 buluşmada o sorunlar yaşadı. Evet ios pili az tüketiyor kabul ama yinede batarya aşırı küçük ve sağlığı hemen bozuluyor.
Yok Kanka İos Best İphone 18'de 2500 mAh Yapacak Android'in 8000 mAh'sından Daha İyi Olacak İphone 2500 mAh > Android 8000 mAh Kanzi

Evet Kanka Ya Android Yavaşlıyor :D Acaba Hangi Amiral Gemisi Android'i Kullandın 7 Yıl Birde Yavaşlıyor Diyor :D
nerede kullandın google da ne işe yaradıklarını araştırmadan, doğruyu söyle :D

bu adam sadece kamerayı gösterdi 120 hz i gösterdi ama ana ekranda bile dolaşmadı. ne anlatıyorsun sen? telefonu zorlayan uygulamaları bırak ana ekranda bile kasma yaşarsın :D iphone x te de hafif kasma olur ama s21u kadar değil 😂😂😂

anlatamıyorsun işte iphone bu ülkede pahalı olduğu için kötü anlamına gelmiyor

Açıkçası benim redmi note 8 pro da 7 sene kasmadı. Ama arkaşımın redmi note 8 i 3 senede gümledi kaliteli ve düzgün bir android alırsan o da 7 sene rahat götürüyor. Birde yanımda j7 2016 var o bile hala kasmıyor.

Liquid glassı batırıp sıvıyan iphone mu? Evet haklısın. Pil sorunları fazla ısınma kasma donma ve karışıklıktan okunmayan bir arayüz getirdi. Ios26 öncesine lafım yok ama ios26 yıda övmeyin.

Peki iphone un iç mı kopyaladığı yok? Çift video waper chamber şu dik tutunca kimlik paylaşımı bunları samsung dan aldılar. Her marka elbet birbirinden bir şey alcak. Bunu iphone çok özel herkes iphone u model alıyor demek yanlış olur. Ha şuan birçoğu iphone a benzemeye çalışıyor orası ayrı o da pazar payı yüzünden. Iphonedan geçecek kullanıcılar için kolaylık olsun diye birazda.

bu adam sadece kamerayı gösterdi 120 hz i gösterdi ama ana ekranda bile dolaşmadı. ne anlatıyorsun sen? telefonu zorlayan uygulamaları bırak ana ekranda bile kasma yaşarsın :D iphone x te de hafif kasma olur ama s21u kadar değil 😂😂😂

Ekran kasmıyor doğru. Babam 12 kullandı simdi 15, Ben görmedim.
Ama bende Samsung A34 var, 120hz, Bana sanki benim ekran bir tık daha akıcı gibi geliyor.

Aynen Kanka Adam Birinci Şahıs Olarak Kullanmış Ve İyi Olduğunu Söylüyor Sen Ne Zaman Kullandın 7 Yıl Amiral Gemisi Android ? Söyler Misin Bu Kadar Rahat Konuşuyorsun Ya ?

İphone X'de Hafif Kasma Olur Diyor Öz Ablam İphone 13 Kullanıyor Kasmaya Başladı Değiştirecem Diyor Ulan Görüyorsunuz Google'da Uzun Süre Gider Diye Sıkıyorsunuz Yalanı Zaten Yalanın Suçu Yok Ya Sık Babam Sık Kolpayı Zaten Bu Ülkede Herkes İphone Değiştiriyor Ekmek Alır Gibi Kasmıyor Donmuyor Ya :D

İphone Değil Miydi Kardeşim Biz Güncellemeler İle Cihazları Yavaşlatıyoruz Diyen ? Utanmasa Bunuda Yalanlican Açık Açık Adamlar İtiraf Ediyor Bu Şimdi Der Yalan Yok Öyle bir şey

Ekran kasmıyor doğru. Babam 12 kullandı simdi 15, Ben görmedim.
Ama bende Samsung A34 var, 120hz, Bana sanki benim ekran bir tık daha akıcı gibi geliyor.
Yok Kanka İnnamaz Arkadaş Video Gönderecen Oyun Oynarken İlla Yada Masaüstünde Gezerken :D

Açıkçası benim redmi note 8 pro da 7 sene kasmadı. Ama arkaşımın redmi note 8 i 3 senede gümledi kaliteli ve düzgün bir android alırsan o da 7 sene rahat götürüyor. Birde yanımda j7 2016 var o bile hala kasmıyor.

Liquid glassı batırıp sıvıyan iphone mu? Evet haklısın. Pil sorunları fazla ısınma kasma donma ve karışıklıktan okunmayan bir arayüz getirdi. Ios26 öncesine lafım yok ama ios26 yıda övmeyin.

Peki iphone un iç mı kopyaladığı yok? Çift video waper chamber şu dik tutunca kimlik paylaşımı bunları samsung dan aldılar. Her marka elbet birbirinden bir şey alcak. Bunu iphone çok özel herkes iphone u model alıyor demek yanlış olur. Ha şuan birçoğu iphone a benzemeye çalışıyor orası ayrı o da pazar payı yüzünden. Iphonedan geçecek kullanıcılar için kolaylık olsun diye birazda.
Yok Kanka İphone Çok Teknolojik O An İphone :

Bildirim Merkezi / Hızlı Ayarlar → Android 2008, Apple 2014 (6 yıl sonra)
Kablosuz veri aktarımı (NFC / Wi-Fi Direct) → Android 2011, Apple 2019 (8 yıl sonra)
Always-On Display → Android 2010, Apple 2022 (12 yıl sonra)
Kablosuz şarj → Android 2012, Apple 2017 (5 yıl sonra)
Split Screen / Ekranı bölme → Android 2011, Apple 2021 (10 yıl sonra)
120 Hz ekran → Android 2017, Apple 2021 (4 yıl sonra)
Ultra geniş açılı kamera → Android 2014, Apple 2019 (5 yıl sonra)
Çift kamera / çoklu lens → Android 2013, Apple 2016 (3 yıl sonra)
Hızlı şarj → Android 2013, Apple 2017 (4 yıl sonra)
Çift kayıt / Dual Capture → Android 2013, Apple 2025 (10 yıl sonra)
Ekrana dokunup uyandırma → Android 2013, Apple 2020 (7 yıl sonra)
Su geçirmezlik → Android 2014, Apple 2016 (2 yıl sonra)

Parmak İzi Ekran İçine (Android 2018 – iPhone hâlâ yok)

Kablosuz Ters Şarj (Android 2018 – iPhone hâlâ koymadı)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,173
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri