buraksyhn1
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
kaçırdım be
60 hz bile olmasa ekran oled değil60 hz cihaz alınmaz artık kusmuk gibi duruyor ekranı
apple eğitim indirimi bitmediyse oradan m3 air + pencil pro alabilirsin ben 3 ay once 27 ye falan almıştımhocam ben aldım ama kafam karışık saadece fşyatından dolayı aldım samsung telefon kullanıyorum ve 2020 matepadim var ama işlemcşisi vew özellikle fiyatı yüzünden aldım tıp okuyorum kaleminide alırsam güzel bir upgrade olabilir gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz 3 taksit garanti şile 850 lirada bonus verdi beğenmezsem iade edeceğim
10 yıl 60 fps alırsın evetBirileri iptal etti herhalde, rastgele bakarken stok görünce bi tanede ben aldım. Uzun zamandır ipad bakınıyordum bu iyi oldu. Fiyat makul. M2 uzun yıllar götürür.
Güzel temennilerin için çok teşekkürler..10 yıl 60 fps alırsın evet![]()
Bu fiyata bu ipadde 60 FPS almaya razıyım10 yıl 60 fps alırsın evet![]()
bu fiyata bunu alacağıma üstüne ekleyip s11 alırdım aşık oldum zaten hem işlemcisi m2den daha iyi hem ekranı çağ atlıyorGüzel temennilerin için çok teşekkürler..
fe alırsan tabi öyle dersinS9 fe yi severek kullanan biri olarak, iPad tablette ayrı bir kulvar bence. İmkanım olsa iPad alırdım.
s11 ile ipad air rakip bile değil ipad pro daha iyi amaS9 fe yi severek kullanan biri olarak, iPad tablette ayrı bir kulvar bence. İmkanım olsa iPad alırdım.