🔥İndirim Montech X3 Mesh RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası 2349TL

Alpha45

80+
Reaksiyon skoru
148
Şu ana kadarki en düşük fiyatı, ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.

Mükemmel bir fiyat performans kasa, biraz daha vererek çok daha iyi bir fiyat performans olan montech air 903 max alabilirsiniz, 4 pinli geliyor fanlar ve termal değerleri lian li lancool 207 ile aynı neredeyse.

Baya iyi düşmüş fiyatı üstelik 6 adet fan 3 tanesi de 14cm. Ülkemiz de çok bilinmese de yurt dışında popüler bir marka ve kaliteli. Ben de XR modelini kullanıyorum.

Sırf 6 fanlı diye küçük bi kasaya 2.5k vermek ne kadar mantıklı?

X5 modeli alın 360mm desteği var ve ön fanlar 14cm

X5 modelini almayın öndeki fanların hızı kontrol edilemiyor ve sürekli 100% hızda çalışıyor. Sata ile bağlantılı fanlar DC ile de kontrol edilemiyor.

Şu ana kadarki en düşük fiyatı, ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
King 95 pro nasıldır?

ATX için önerisi olan varmı F/P? Soğutma benim için önemli bu kasa baya küçük gözüküyor

ben kullanıyorum bu kasayı bu sene mart ayında almıştım. Her şeyiyle mükemmel bir kasa diyebilirim. İlk defa kasa toplamama rağmen kurulumu kolaydı. Kasa ağır ve kaliteli. Sıcaklık değerleri iyi, fanları da baya sessiz.
hangi modelini tavsiye edersiniz

1765880217209.webp

çok sıkıştepiş kasa, 30cm gpu desteği varmış benim 6800xt sığmıyor bile 2350ye ucuz bile sayılmaz neden popüler oldu anlayamadım.

ben kullanıyorum bu kasayı bu sene mart ayında almıştım. Her şeyiyle mükemmel bir kasa diyebilirim. İlk defa kasa toplamama rağmen kurulumu kolaydı. Kasa ağır ve kaliteli. Sıcaklık değerleri iyi, fanları da baya sessiz.
Hocam müsait olduğunuzda bi foto atabilir misiniz? Ekran kartı içinde nasıl durur merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,513
Üyeler
186,346
Son üye
zerius
Geri