kız kaç yaşında ? bide ufakta olsa hoşlanma varmı flortöz bi hediyede fena olmazDoğru ya bunu hiç düşünmedim
kız kaç yaşında ? bide ufakta olsa hoşlanma varmı flortöz bi hediyede fena olmazDoğru ya bunu hiç düşünmedim
Ofis ortamında o işler sıkıntı direkt işten atılma sebebikız kaç yaşında ? bide ufakta olsa hoşlanma varmı flortöz bi hediyede fena olmaz
ne alakası var işten tanışıp kaç tane sevgili olup evlenen biliyorum zaten yılbaşı etkinliği falan yapıyolarsa senin düşündüğün gibi biyer değildir kimse kimseyi rahatsız etmedikleri sürece işe karıştırmadıkları sürece hiç bir sıkıntı yok uluslar arası bir şirkete çalışıyorum çok üst seviye bi disiplin söz konusu ama hiç böyle bişi yokOfis ortamında o işler sıkıntı direkt işten atılma sebebi
Parfüm Al Geç Yada Baseus Kulaklıklar Vardı 300 TL'ye Kulak İçi İndirimde Bence Gayet İyi FikirŞirkette yılbaşı çekilişi yapıldı bana ofisten bir kız arkadaş çıktı hayatımda bi kıza hediye alma girişiminde bulunmadım ne tavsiye edersiniz uçmadan kaçmadan
Benim arkadaşım az kalsın işten atılcaktı bu konudan dolayı şirketten şirkete değişiyor o zamanne alakası var işten tanışıp kaç tane sevgili olup evlenen biliyorum zaten yılbaşı etkinliği falan yapıyolarsa senin düşündüğün gibi biyer değildir kimse kimseyi rahatsız etmedikleri sürece işe karıştırmadıkları sürece hiç bir sıkıntı yok uluslar arası bir şirkete çalışıyorum çok üst seviye bi disiplin söz konusu ama hiç böyle bişi yok