Mehmet123.
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Tableti alalı 1 yıl 2 ay oldu ve ben tableti çok kullanmadığımdan ablama verdim kullanması için ve Onunda yaptığı tek şey ara sıra hayday oynamak yani anlayacağınız çok nadir kullandık cihazı sonrasında ablam ve ben tablete 3-4 hafta hiç dokunmadık sonrasında açmaya çalıştığımızda tuşun takılı kaldığını fark ettik tuş takılı kaldığı gibi üstüde bembeyaz olmuştu belki kameradan öyle görünmüyor olabilir ama bembeyaz ve böyle değildi buna eminim şuan tableti kullanamıyoruz çünkü tuş takılı kaldığından kurtarma moduna giriyor sürekli ve çıkartamıyoruzda çünkü cihaza takıp format atsanız bile yine takılı kaldığından hemen kurtarmaya giriyor bunun çözümü için tableti tamir ettirmek farz oldu sanırım ama ne kadar tutar hiç bir fikrim yok sizce alternatif bir çözüm yolu olabilir mi
Bu arada tam belirtmemiş olabilirim ama tableti gerçekten hiç çarpmadık düşürmedik hani nerede hata yaptık filan diye düşünüyorum da hani aklıma hiçbir şey gelmiyor sadece az kullandık diye cihaz mı bozulur ya ne diyebileceğimi bilmiyoruö
Bu arada tam belirtmemiş olabilirim ama tableti gerçekten hiç çarpmadık düşürmedik hani nerede hata yaptık filan diye düşünüyorum da hani aklıma hiçbir şey gelmiyor sadece az kullandık diye cihaz mı bozulur ya ne diyebileceğimi bilmiyoruö