Avrupa Rusya'ya Saldıracak Mı?

PiyadeEr

80+
Reaksiyon skoru
38
Putin geçenlerde, Avrupa savaş istiyorsa biz hazırız demiş.
Bugün de benzer bir gelirim gördüm haberlerde.

Ne düşünüyorsunuz?​

Gerek yok zaten diyip doğru dürüst silah üretmeyen ülkeler Rusya'ya nasıl kafa tutabilecekmiş :D

Bizim gerçekleri haberlerden veya internetten öğrenmemiz imkansız ama duruma bakılırsa avrupa kolay kolay rusyaya kafa tutamaz ellerinde sadece para var

avrupa arkasında amerika olmadan savaşacak durumda değil ama bu topada girmezler çünkü amerika güvenilmez ve çıkarcı illa bir şeyler ister avrupadan
suriyenin tepelerini israile vermiş

Putin geçenlerde, Avrupa savaş istiyorsa biz hazırız demiş.
Bugün de benzer bir gelirim gördüm haberlerde.

Ne düşünüyorsunuz?​
Avrupa Rusya’ya saldırmaz, saldıramaz. Tersi mümkün ve Avrupa bunu engellemek için elinden geleni yapar, Rusya’nın istekleri büyük ölçüde yapılır bence şu süreçte gerilim olmasın diye.

Rusya Avrupa'yı tuz buz eder

Geçen polonyaya 3 4 roket salladı öle şimdilerde çok saldırır gibi durmuyor raconsal takılıyor reis

Rusya avrupaya saldırmayacağını , böyle bir niyetlerinin olmadığını ukrayna için barış görüşmelerinden beridir söylüyor ancak avrupada ki bazı ülkeler ( polonya , baltık ve iskandinav ülkeleri gibi ) ve avrupalı teknotratlar ( ursula gibi ) rusya ile savaşın çıkmasını destekleyecek hamlelerde bulunuyorlar ( çünkü bu ülkeler rus saldırısından korkuyorlar açıkçası bende ne kadar saldırmicaz deseler de bu ülkelere saldıracaklarını düşünüyorum hatta baltıklar garanti , teknotratlar ise rus varlıklarına usülsüz şekilde çöktüler [ laheydeki mahkeme şuan avrupanın bu paraya çökmesini tartışıyor mesela ] ve muhtemelen paranın faizinide ceplerine indirdiler çünkü şeffaf bir açıklama yok o yüzden rus varlıklarınıda Ukraynaya yollamak istiyorlar ki bunlar ortaya çıkmasın ama buda savaşa neden olur )
Son olarak abd'de yayınladığı güvenlik raporu ile ( tam bumu hatırlamıyorum ancak uluslararası politika raporu idi ) avrupayı artık dost değil düşman , Çini ise savaşla değil ticari olarak mücadele edilmesi gereken bir güç olarak görüyor yani artık daha yalnız uluslarası alanda güçsüzleşmiş , yalnız bir avrupa göreceğiz

Asıl merak ettiğim.
Rusya ile Amerika birbirine karşıysa ve direkt savaşa bilirse neden savaşmıyorlar?

Avrupa taraftan değil Japonya taraftan Denizden komşular bir birileriyle :D

Yoksa komşu değiller mi?
Dünya düz mü?

Birde Çinden uçan uçağın neden okyanustan geçmeyip dünyanı dolanıp Amerikaya gittiğini anlamıyorum.

Gemilerde öyle dolanarak gidiyorlar.

Çinden amerikaya direkt deniz yolu yada hava yolu yok mu?

Gerçek savaş ww2 da bitti artık teknolojik savaş var gidip milletin topraklarını uzaktan bombalayacaklarına online oyun yapsınlar veya battlefield oynasınlar kim alırsa savaşı kazanır hesabı kimse artık silahlarla gidip çatışmıyorlar eğer öyle olsaydı savaşa katılmaya gönüllü olurdum ama savaş tamamen keyfi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,319
Üyeler
186,464
Son üye
Furzi
Geri