Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 306
Dostlar psumun ömrü bittiği için yeni psu alacağım sıfır alınabilecek en iyi ne var diye bakınca bunları buldum. Siz ne diyosunuz nasıl psular
Hem A750GL yi kullandım, şu anda da A850GL yi kullanıyorum. İkisinden birini seçeceksen MSI ama bence buDostlar psumun ömrü bittiği için yeni psu alacağım sıfır alınabilecek en iyi ne var diye bakınca bunları buldum. Siz ne diyosunuz nasıl psular
yok hocam ya o kadar paraya çıkamam A750GL nasıl tavsiye eder misinHem A750GL yi kullandım, şu anda da A850GL yi kullanıyorum. İkisinden birini seçeceksen MSI ama bence bu
![]()
Raijintek Cratos ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 Full Moduler ATX Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
2 sene kadar kullandım. Sonra kasayı komple sattım. Bu süreçte herhangi bir sorun yaşatmadıyok hocam ya o kadar paraya çıkamam A750GL nasıl tavsiye eder misin
Kaça alacaksın2 sene kadar kullandım. Sonra kasayı komple sattım. Bu süreçte herhangi bir sorun yaşatmadı
normalde 2.5kya 2.el alacaktım ama nolur nolmaz diye sıfır alıcam. Bütçem maks 5.5k2 sene kadar kullandım. Sonra kasayı komple sattım. Bu süreçte herhangi bir sorun yaşatmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaça alacaksın
Sıfır almak mantıklı ama dediğim gibi her ne kadar sorunsuz kullandıysam da zorlayabiliyorsan Cratos u al.normalde 2.5kya 2.el alacaktım ama nolur nolmaz diye sıfır alıcam. Bütçem maks 5.5k
İkiside iyi değil.Dostlar psumun ömrü bittiği için yeni psu alacağım sıfır alınabilecek en iyi ne var diye bakınca bunları buldum. Siz ne diyosunuz nasıl psular
anlamadığımdan soruyorum hocam,ne gibi farkı var bunların.İkiside iyi değil.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
paranın hakkını versin istiyorsan buyurun bunu alın. SPL tier listinde ve @yusuf7878'in listesinde B+ olarak geçiyor.
En basitinden kalite , koruma ve güç farkıanlamadığımdan soruyorum hocam,ne gibi farkı var bunların.