Yardım Oyuncu koltugu onerisi

neshter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
185 boy, 100 kilo icin koltuk onerir misiniz. butce 7-9k arasi

xdrive hira diyen olursa alma, öneren şahsı engelle geç

Benzer şekilde geçen sene ₺4500 civarına Hira aldım önermem. Oturma yerinin sol tarafındaki bir metalk çubuk attı ve zamanla kumaştan çıktı. Ayrıca yaslanma kısmı hiç konforlu değil. Böyle içe doğru şekil alsın diye kenarlarına kolon gibi çıkıntılar yapmışlar. Kesinlikle o tarz bir koltuk almayın. Keza birlikte gelen sırt ve kafa desteği de.

Bence bu oyuncu koltuklarında belirli bir limiti çıkamıyorsan, ofist tipi geçen o delikli koltuklar çok daha mantıklı olacaktır.

fiyat farkı çok özellik farkı var
attığım titanseati almanızı öneririm 7-8 aydır piyasadalar 1 şikayet yok henüz spora yazılmasam ben alıcaktım çok iyi
boyum 1.77 kilom 60 baya geniş gelmez mi bana koltuk cok kaba gibi duruyor

Fab v6 bak kanka.
Tam senin bütçenin ortasında. Kumaşı kalitelidir, terletmez. O kiloda mekanizması da kolay kolay üzmez ama boydan dolayı baş yastığı tam nerede kalır onu denemek lazım.

Benim boyum 172 kilom da 78 memnunum ben titanseatten. 4d kolcak, yarasa mekanizma, hafizali sünger, metal ayak ve miknatisli baş yastigi. Bel destegine ihtiyaci da yok koltukta ben ayrica satisa konmasini istedim amazonda bel desteginin ucretsiz olarak gonderdiler bana. Al pişman olmazsin bence

olsun daha rahat olur fikrimce
ayrıca bu bütçede zaten büyük koltuklar daha kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,422
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu