talisca1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 221
Bataryayı sormuştum hocam ama?CryrstalDiskInfo üzerinden SSD'nin kaç saat kullanıldığına bakın.
Bataryayı sormuştum hocam ama?
Hocam laptop 3 yıllık bataryayı yeni aldım.Laptopta her bir parça aynı anda çalıştığı için net değeri böyle görebiliriz.
Hocam laptop 3 yıllık bataryayı yeni aldım.
Attığın görseldeki veriler ile neyi ortaya koymaya çalışıyorsunuz ? Buradaki bilgiler sizin OS'unuzdan geliyor. Bataryanın üretim tarihine bakın ona göre yorum yapmanız daha sağlıklı olur.Hocam laptop 3 yıllık bataryayı yeni aldım.
Anlamadım hocam?Attığın görseldeki veriler ile neyi ortaya koymaya çalışıyorsunuz ? Buradaki bilgiler sizin OS'unuzdan geliyor.
batarya 0 mı yani hocam ?Soruyu çok yanlış sormuşsun ve de o değerler yeni aldığınız bataryaya ait değil, HP Victus'a ait yani sizin önceki batarya ile kullanımlarınız yazıyor, Windows'un tuttuğu kayıtlar onlar.
Onu bu şekilde anlayamazsın ki, büyük ihtimalle sıfırdır ama sen kullanmaya devam et bak bakalım nasıl dayanıyor, iyi gidiyorsa sıkıntı yok.batarya 0 mı yani hocam ?
İyi gidip gitmemesi önemsiz hocam aslında. Elektrik gidince 30 dk dayansa bile yeter. Amacım laptopun aniden kapanıp zarar görmemesi. 4800 TL de para verdik kullanılmış ürün almak istemem.Onu bu şekilde anlayamazsın ki, büyük ihtimalle sıfırdır ama sen kullanmaya devam et bak bakalım nasıl dayanıyor, iyi gidiyorsa sıkıntı yok.