❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Kolu 985₺

aynı masadan kullanıyorum. Montajı basit ve problem yaşamazsın.
Masayı delmeden montajlayabildiniz mi? Bir de müsaitseniz montajladığınız yerin fotosunu atabilir misiniz? Buradan ya da pm den gönderirseniz çok makbule geçer.

Alıntıyı görüntüle
masamın kenarlarında metal çıtalar var. montajlamama engel olur mu?

Masanın arka kısmındaki metal çıta ile masanın tahtası arasındaki boşluk 5-6 cm civarında ise sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama resme bakılınca o kadar boşluk yok gibi duruyor. En kötü ihtimalle masanın üstüne ufak bir delik açarak tutturursunuz kolu.

Montajı ile soru soranlar olmuşta o yüzden örnek olsun diye atayım dedim. Delmenize gerek yok bu şekilde sıkıştırarak da kullanabilirsiniz.

Not: Ben monitör kolunu temudan ölü fiyata almıştım marka modeli vs yok.
IMG_20251226_180146.webp
IMG_20251226_180201.webp
IMG_20251226_180127.webp

@cıstakmessi @C Developer

Güzel fiyat geçenlerde aynı satıcıdan almıştım aynı fiyattı kuponla 910 verdim. Siyahını almıştım önceden ama bu denk gelince iade edip bunu aldım. Henüz monitör olmadığı için kutusunu açmadım

Benim Hepsiburada'dan aldığım modelin boyu (60x120) sizinkinden bir tık daha uzun, belki oradan kurtarabilirim. Yoksa yandık, 2 hafta boşu boşuna masayı beklemiş olacağım.
yok kanka uzunlukla alakası yok masada dırek sunta varya altıdna demır vs yok sunta kırılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,152
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri