Super online discord açılmıyor

1766840989062.webp

Bende de super online var sadece standart kurulum yaptım girebiliyorum. Discordu önceden hiç yüklemediysen önce goodbydpi ile yükle olmazsa bu program üstünden yüklemeye çalış "onarım" sekmesinden. sonra kaldırırsın goodbyedpi ı

Arkadaşım Super online kullanıcısı ve discorda goodbydpi ile arada sırada zorlyarak girebiliyordu bi var bi yok gibi DNS değiştirmesine izin vermediği için sağlayıcı DNS ile de çözemiyorum goodbydpi da çalışmıyor bu durumda bir önerisi olan varmı?
1766841241029.webp

Şurası sende 3-5-7 falandır 8 yapıp dene not defteri ile düzenle. Bende komple çalışmayı durdurmuştu böyle çözdüm.

Bende Superonline kullanıcısıyım 3 ay öncesine kadar sorun yoktu goodbyedpi çalışıyordu, birden çalışmaz oldu ne yaptıysam olmadı, konuyu da görünce biran umutlandım ama malesef konu altında anlatılan veya denenelerin tümünü denedim olmuyor, önceden de denemiştim zaten de işte bir umut tekrar elden geçirmiş olduk.

bu arada dc ye alternatifleri arardım seslee.com diye bir uygulama buldum ama şuan yeni kayıtla ilgili sorunları var onu bir düzeltirlerse, bunu kullanmayaı planlıyorum.

Bende Superonline kullanıcısıyım 3 ay öncesine kadar sorun yoktu goodbyedpi çalışıyordu, birden çalışmaz oldu ne yaptıysam olmadı, konuyu da görünce biran umutlandım ama malesef konu altında anlatılan veya denenelerin tümünü denedim olmuyor, önceden de denemiştim zaten de işte bir umut tekrar elden geçirmiş olduk.

bu arada dc ye alternatifleri arardım seslee.com diye bir uygulama buldum ama şuan yeni kayıtla ilgili sorunları var onu bir düzeltirlerse, bunu kullanmayaı planlıyorum.
biz sanırım arkadaşın iss değiştireceğiz şuanlık

Geri