RagnarLodbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 229
Asus Dual RX 6700 XT kullanıyorum; karta undervolt yapmak istedim, değerlerini bu şekilde girdim ve güç ayarlama kısmını da +15'e çektim. Bu ayarlar sizce nasıl?
25.12.1 hocam.ben de de 6700xt var hangi driveri kullanıyorsun ekran sürücüsünün ?
4K'da denemedim hocam ben de, bu yaptığım ayarlarda last of us 1080p ultra grafiklerde max 55 derece, occt ve furmarkta da 10dk sonunda max 62 gördüm ama daha iyi bir ayarı varsa diye forumdan yardım almak istedim.Alıntıyı görüntüle
red devil modelı var benım ayarrlarımda bu sekılde hotsopt daha 75 oldugnu gormedım 4k bıle denedım 75 gormuyor
1200 rpmlerde
eger bu dedıgın hotspot degerlerıyse cok cok ıyı degılse de cok ıyı bakım falan mı yaptın4K'da denemedim hocam ben de, bu yaptığım ayarlarda last of us 1080p ultra grafiklerde max 55 derece, occt ve furmarkta da 10dk sonunda max 62 gördüm ama daha iyi bir ayarı varsa diye forumdan yardım almak istedim.
Yok hot spot değil hocam gpu sıcaklığı, hot spot olarak max 83 gördüm. Bakım vs. yapmadım da yakın zamanda yapacağım, kartı 2. elden aldığım için yapmam gerekir diye düşünüyorum. Termal ped ve macun siparişi verdim geldiklerinde yapacağım.eger bu dedıgın hotspot degerlerıyse cok cok ıyı degılse de cok ıyı bakım falan mı yaptın
hocam bu ayarlarınız dursunYok hot spot değil hocam gpu sıcaklığı, hot spot olarak max 83 gördüm. Bakım vs. yapmadım da yakın zamanda yapacağım kartı 2. elden almıştım.
Hocam oyunlarda 90-130w arasında furmakta da max 210w gördüm, 210w'da 62 dereceydi.6800xt de 1065 voltaj kullanıyorum hiç kapanma etme olmadı, kaç güç tüketiyor furmarkta 62 derecede çok iyi
Hocam hot spot düşürmeye gerek var mı, bence iyi değerleri?hocam bu ayarlarınız dursun
ayarları bır varsayılan yapıp sıfırlayıp fan ve gpu ayarlarını etkınlestırıp atarmısnız gpu ayarında gelişmişte acık olsun hotspotu dusurmek ıcın bır ayar onereyım ıstersenız
bence yuksek gıbı hocam ben o degerlı 6800 kullanırken goruyordumHocam oyunlarda 90-130w arasında furmakta da max 210w gördüm, 210w'da 62 dereceydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hot spot düşürmeye gerek var mı, bence iyi değerleri?
Hocam kartın içini açıp bakmıştım termal macunu kurumuştu, macun ve pedleri değiştirirsem, ki değiştireceğim, 65-70lere kadar düşer diye düşünüyorum.bence yuksek gıbı hocam ben o degerlı 6800 kullanırken goruyordum
hocam bu ayarlarınız dursun
ayarları bır varsayılan yapıp sıfırlayıp fan ve gpu ayarlarını etkınlestırıp atarmısnız gpu ayarında gelişmişte acık olsun hotspotu dusurmek ıcın bır ayar onereyım ıstersenız
hocam fan ayarlarından gelısmısı ve sıfır rpmı kapatın ve hıc ellemeyın orayıHocam kartın içini açıp bakmıştım termal macunu kurumuştu, macun ve pedleri değiştirirsem, ki değiştireceğim, 65-70lere kadar düşer diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunlar stok ayarları hocam yine de bakmak isterseniz.