öğümcek adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 624
Arkadaşlar ilk defa bu kadar değerli skin düşürdüm. oyunu 5 yıldır oynuyorum acayip şaşırdım. sizin düşürdüğünüz en değerli item neydi?
15 olduğu zaman düştü ne olduğunu bilmiyordum tüm skinleri açtım almadım sonra da gitti. Kendime az küfretmedim10 dolar olduğu zamanlarda terminal sattım en iyisi oydu
glock-18 glock kuşu düşmüştü 30 dolara satmıştım ben hocamArkadaşlar ilk defa bu kadar değerli skin düşürdüm. oyunu 5 yıldır oynuyorum acayip şaşırdım. sizin düşürdüğünüz en değerli item neydi?
ben de direkt 10 dolara sattım oyun falan alırım belki. 2-3 yılda bir anca bu kadar skin düşüyor bana.glock-18 glock kuşu düşmüştü 30 dolara satmıştım ben hocam
en iyisini yapmışsınız hocam ben cyberpunk alıp bitirmiştimben de direkt 10 dolara sattım oyun falan alırım belki. 2-3 yılda bir anca bu kadar skin düşüyor bana.
hocam 5 yılda değerli sayılabilecek tek bu düştü,valve ufak hediyeler vermeyi severGuzelmis Hayirli olsun hocam, Bana cikmaz zaten Dime Gabe Newell abicim git herkese ver bana ver me ....................... neyse bu noktolar duygularima tercuman oldu anladiniz siz
ne kadar değeriAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ilk defa bu kadar değerli skin düşürdüm. oyunu 5 yıldır oynuyorum acayip şaşırdım. sizin düşürdüğünüz en değerli item neydi?
Iste banada 5 yildan daha uzun surede sadece siradan kasalar verdi XD He sadece 1 defa kasalardan kazandigim paralar ile aldigim kapsullerden KOI Holo Cikti 2 tane O kadar onuda parayla alip aciyom bir zahmet ciksin (zaten 21 dolar mi ne olmustu satacaktim sonra bir seyler oldu giremedim oyuna 3 gun falan sonra bi girdim 16 dolar falan oldu cikar diye beklettim 6 dolara kadar dusuncede sattim oyun almak icin indirimlerde steam daha yeni dolara gecmisti o zaman neyse simdi 40 dolarhocam 5 yılda değerli sayılabilecek tek bu düştü,valve ufak hediyeler vermeyi sever![]()
11.5 dolara satıldıne kadar değeri