CS de düşürdüğüm skin

öğümcek adam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
624
1766778821258.webp

Arkadaşlar ilk defa bu kadar değerli skin düşürdüm. oyunu 5 yıldır oynuyorum acayip şaşırdım. sizin düşürdüğünüz en değerli item neydi?

hayirli olsun hocam bana MP7 | Solgun Az Aşınmış cikmisti, guzel gozukuyor ama sonucta 4 dolar yani

10 dolar olduğu zamanlarda terminal sattım en iyisi oydu

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
glock-18 glock kuşu düşmüştü 30 dolara satmıştım ben hocam
ben de direkt 10 dolara sattım oyun falan alırım belki. 2-3 yılda bir anca bu kadar skin düşüyor bana.

Guzelmis Hayirli olsun hocam, Bana cikmaz zaten Dime Gabe Newell abicim git herkese ver bana ver me ....................... neyse bu noktolar duygularima tercuman oldu anladiniz siz

Guzelmis Hayirli olsun hocam, Bana cikmaz zaten Dime Gabe Newell abicim git herkese ver bana ver me ....................... neyse bu noktolar duygularima tercuman oldu anladiniz siz
hocam 5 yılda değerli sayılabilecek tek bu düştü,valve ufak hediyeler vermeyi sever:)

hocam 5 yılda değerli sayılabilecek tek bu düştü,valve ufak hediyeler vermeyi sever:)
Iste banada 5 yildan daha uzun surede sadece siradan kasalar verdi XD He sadece 1 defa kasalardan kazandigim paralar ile aldigim kapsullerden KOI Holo Cikti 2 tane O kadar onuda parayla alip aciyom bir zahmet ciksin (zaten 21 dolar mi ne olmustu satacaktim sonra bir seyler oldu giremedim oyuna 3 gun falan sonra bi girdim 16 dolar falan oldu cikar diye beklettim 6 dolara kadar dusuncede sattim oyun almak icin indirimlerde steam daha yeni dolara gecmisti o zaman neyse simdi 40 dolar :monkahmm:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,633
Üyeler
186,917
Son üye
Asitkaan
Geri