Uzun ömürlü fare önerisi(max 4k)

The_Bilge

80+
Reaksiyon skoru
28
Uzun süre götürcek fare ihtiyacım var. 2 faremde kısa sürede scroll encoderi bozuldu. Kronik sorunu olmayan ve uzun ömürlü sağlam bir fare lazım. Teşekkürler.

Uzun süre götürcek fare ihtiyacım var. 2 faremde kısa sürede scroll encoderi bozuldu. Kronik sorunu olmayan ve uzun ömürlü sağlam bir fare lazım. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800mah bataryası var, V1 modeline göre daha gelişmiş. Ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan 120 liralık indirim alabilirsin hocam. ( İçerik üreticisi kodu. )

Sağlam mıdır peki hocam? En son mad r1 pro fare denemiştim ve plastiği aşırı kalitesizdi. Bu nasıldır?

Sağlam mıdır peki hocam? En son mad r1 pro fare denemiştim ve plastiği aşırı kalitesizdi. Bu nasıldır?
Sağlamdır, bende V1 modeli mevcut lekelenme, esneme, gıcırdama gibi sorunlar yaşamadım. Öneririm, tahminimce yılbaşından sonrada zam gelir. ( Bence )

logi g203 :D

Yok hocam Allah korusun kullandım 1 yıl direk scroll encoder bozuldu.

el ölçüleri ve tutuşunuz nedir ? Ergo mouse mu seviyorsunuz simetrik mi?
Fark etmez

Sağlamdır, bende V1 modeli mevcut lekelenme, esneme, gıcırdama gibi sorunlar yaşamadım. Öneririm, tahminimce yılbaşından sonrada zam gelir. ( Bence )
Yani hocam, dış plastik kalitesi olarak nasıl? Onu merak ettim.

Fark etmez

Dış kalitesi seni tatmin eder, genel olarak kaliteside güzel ben severek kullanıyorum. bütçe 5kya çıkar mı?

Fark etmez

el ölçüleriniz nedir ? rawm leviathan veya viper v3 pro önerebilirim dün 4750 ye düşmüştü.

daha 3 gün önce fantech helios 2 pro s aldım şu ana kadar deneyimlediğim kadarıyla baya iyi
xm1r dan geçtim

aynıusını kullanıyorum ultimate olanı al 3800 e. bende kırmızı rengi var öok memnunum

Geri