🔥İndirim Chilkey ND75 Low Profile Mekanik Klavye 4,376 TL

Daha estetik durduğu aşikar ancak numpadsiz nasıl rahat ediyorsunuz ya, ya da ben şarkı değiştirmek için multimedya tuşlarına bağımlıyım mesela(genelde numpad üstünde konumlandıkları için numpadsiz nasıl oynuyorsunuz dedim aslında) oyun sırasında pıt pıt şarkı değiştirmek, ses kısıp açmak hoşuma gidiyor. O sorunları nasıl çözüyorsunuz, kullananlar aydınlatabilir mi?

Daha yeni klavye aldım üzdü. Bu low-profile klavye fiyatlarına el atılması gerek, düzgün bir şey almak istesen 6K'dan başlıyor neredeyse.
Bu low profil muabbeti noluyor tam olarak

Daha estetik durduğu aşikar ancak numpadsiz nasıl rahat ediyorsunuz ya, ya da ben şarkı değiştirmek için multimedya tuşlarına bağımlıyım mesela(genelde numpad üstünde konumlandıkları için numpadsiz nasıl oynuyorsunuz dedim aslında) oyun sırasında pıt pıt şarkı değiştirmek, ses kısıp açmak hoşuma gidiyor. O sorunları nasıl çözüyorsunuz, kullananlar aydınlatabilir mi?
Aslında o tuşlar bunlarda da var sadece fn e basıp o tuşa basmak yetiyor alışınca kolay geliyor yani kısayolu var

Alan arkadaşlar memnun musunuz? Ürünü yorumlayabilir misiniz
Valla kasa kalitesi baya güzel keycaps kalitesi orta derece mesela açma tuşu shift tuşu altında ya onu açamak için shift tuşunu sökerken hemen çizildi ve kablosuzda bende takılma oluyor sebebini anlamadım mesela yürüken birden takılı kalıyor fln ama sürekli olmuyor şarjı güzel gibi 3 saattir fln kablosuz kullanıyorum rgb sonda açık 98 e indi şarjı

Yani özet olarak bu tarz bi arayış içerisindeysen bu fiyata alınıp denenir ama ben ekstra keycaps te almayı düşünüyorum işık geçiren ve bayya ağır bi klavye

Bilinen markalar harici almam daha hele bu rakamlara asla razer alır yoluma bakarım 😀
Bu paraya bu kalitede razer 10bin tl ama onu ne yapıcaz ve plastik kasa kullanıyor razer. 😂

Geri