❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III S Wireless Black-Red Kablosuz Kulaklık 4.143 TL (2'EL)

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Metal üzerinde orta derece siyahlık kararma

Denenir 4600 civarı taban fiyatı gördü kasımda tekrar o fiyatlara gelir mi pek mümkün değil gibi

Kulaklık gibi hijyenik ekipmanları ikinci el almamanızı öneririm, iyi forumlar.

Oradaki yazan ile bazen gelen uyuşmuyor test edildi onaylandı bende benzer şekilde kulaklık aldım sıfır kapalı kutu geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kabul edilebilir dior perttir bu
Oradaki yazan ile bazen gelen uyuşmuyor test edildi onaylandı bende benzer şekilde kulaklık aldım sıfır kapalı kutu geldi

İade şansı da olduğu için bu ürün bu fiyata denenir diye düşünüyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben yeni gibi aldım pert geldi bun ihtimal vermiyorum :D

ben sıfırını alıp iade etmiştim ses seviyesi düşük gelmişti
ben şunu anlamıyorum 150-200 dolara kulaklık yapıyorsun, müzik için sesleri o kadar da iyi olmuyor. E abi sadece ses kasmak için mi var bu kulaklıklar? Hikayeli oyun + müzik + dizi-film için nasıl bi bütçeye çıkmam gerekiyor ki adam akıllı bi deneyim alayım? Yanlış tür kulaklıklara mı bakıyorum ben, yoksa piyasası mı böyle?

ben şunu anlamıyorum 150-200 dolara kulaklık yapıyorsun, müzik için sesleri o kadar da iyi olmuyor. E abi sadece ses kasmak için mi var bu kulaklıklar? Hikayeli oyun + müzik + dizi-film için nasıl bi bütçeye çıkmam gerekiyor ki adam akıllı bi deneyim alayım? Yanlış tür kulaklıklara mı bakıyorum ben, yoksa piyasası mı böyle?

İnceleyin

Ürünü burada görüp almadım ama konusu açılmış, iade hakkım var diye aldım, ürünü merak ediyordum beğenmezsem iade ederim veya 2. Elde 4500e satarım

26114.webp

Geri