Last Of Us tarzı oyun önerisi

Souls like olduğu için hikayeden ziyade görsellik, oynanış, bosslara odaklanmışlar ama hikayeside var tabi ki ama orijinal batıya yolculuğun yanında evlatlık gibi kalır
genel souls like türünde zaten hikaye hep arka planda kalıyor bir gün kafalama dalmak istiyorum souls like türüne o zaman kesinlikle oynarım ama şuanlık bir tık daha hikayeli bir oyun arıyorum. tavsiyen için teşekkür ederim ayrıca

aslında cidden tam aradığım tarzda bir oyun detroid çünkü dispatchi yakın zamanda bitirdim ve tadı damağımda kaldı o tarz bir oyun arıyordum ona en yakın örnekte detroid gibi geliyor
kesinlikle deneyin hocam. bu firmanın oyunu olan heavy rain ve beyond two souls u denemek istiyorum onlarıda komik rakamlara satın almıştım.

Hikaye istiyorsan rol yapma oyunu oyna o zaman görürsün hikayeyi disco elysium ve baldur's gate 3 öneririm

Şahsi fikrim hiçbir hikayeli oyun TLOU etkisi bırakamaz ama A Plague Tale'a bak derim

metro exodus tam aradğın bence. sadece hikayeye göre ilerliyorsun ve kıyamet sonrası dünya.

Üst üste aynı tür oyunlar oynamamanı öneririm. Muhtemelen sıkacaktır. Sürekli farklı türlerden oynamanı öneririm. Örnek vermek gerekirse Kingdom Come Deliverance 2 oynuyorum. Ara verip dispatch ve hades 2 oynuyorum vb. Bu sayede son bir kaç yıldır yüzlerce oyun bitirdim sıkılmadan iş ve hayat yoğunluğu içerisindeyken hem de

Side quest olmadan mı!

Üst üste aynı tür oyunlar oynamamanı öneririm. Muhtemelen sıkacaktır. Sürekli farklı türlerden oynamanı öneririm. Örnek vermek gerekirse Kingdom Come Deliverance 2 oynuyorum. Ara verip dispatch ve hades 2 oynuyorum vb. Bu sayede son bir kaç yıldır yüzlerce oyun bitirdim sıkılmadan iş ve hayat yoğunluğu içerisindeyken hem de
ben daha çok bir oyunadalıpğ onla ilerlemeyi daha çok seviyorum diğer türlü hikayeyi unutuyorum bu da oyun zevkimi düşürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Side quest olmadan mı!
yani kısaca böyle özetlenebilir pek fazla sevmiyorum açık dünya oyunu çok fazla side quest oluyor onları yapmaya çalışırken buluyorum bir anda kendimi onları yaparken de çok zamanım gidiyor ve ana hikayenin akışını kaçırıyorum bu da benim canımı sıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,168
Üyeler
187,003
Son üye
ccaglayan
Geri