Steam Banka Komisyonu Hakkında

Storagon

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
331
Merhaba, iyi forumlar.
Steam üzeriden 40 dolarlık bir alışveriş yapacağım. Merak ettiğim birkaç soru var. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Doların TL karşılığı, ödeme yapacağım kartın güncel dolar satış kuruna göre olur diye tahmin ediyorum.

Asıl merak ettiğim soru: Peki banka ne kadarlık bir komisyon keser ?

Son düzenleme:
satış yapan komisyon ödüyor
siz 40 dolarlık alışveriş yapacaksanız 40 doların tl karşılığı olarak ödeme yapacaksınız (yani yaklaşık 1720TL)
satıcıya da yanlış hatırlamıyorsam 34 35 dolar olarak gidecektir

Doları kendi satış kurundan hesaplıyormuş banka

Merhaba, iyi forumlar.
Steam üzeriden 40 dolarlık bir alışveriş yapacağım. Merak ettiğim birkaç soru var. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Doların TL karşılığı, ödeme yapacağım kartın güncel dolar satış kuruna göre olur diye tahmin ediyorum.

Asıl merak ettiğim soru: Peki banka ne kadarlık bir komisyon keser ?
Banka bişeyin komisyonunu kesemez aga 40 dolar neyse onu çekicek fazlasını değil

Ziraat. Evet çok bir oynama yok zaten. Komisyon kısmını merak etmiştim sadece.

Steam bakiyesi satın al internetten daha ucuza geliyordu en son araştır direk steamden almak yerine dolandırılma bu sırada saçma saçma sitelerden değilde güvenilir yerler

bankasına göre değişiyor sanırım. iş bankası 2 lira civarı kesiyordu herhalde dolar başı

O işlere girmeyi istemiyorum. Para sorun değil. Sadece karta ne kadar yüklemem lazım diye merak ettiğim için sordum.

komisyon değil banka alış satış kuru o, her bankada değişiyor dolar 42 ise kimisi 43e satar kimisi 44e satar. Mesai saatleri içinde alırsan daha ucuza alırsın ama gece 10da falan alırsan örneğin 44e alacaksan 45.5 46ya satıyorlar

bankanın mesai saatleri dışı alırsan daha fazla ödüyorsun diye biliyorum

Geri