Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

imei nin açılmasının operatörle alakası yok diye biliyorum. tamamen btk ile alakalı. geçen sene şubat ayını bulmuştu benim hattın biri. bakalım bu sene ne zaman açılacak
edit: e devletten imei sorgulama kısmına girip bakabilirsiniz. hat takıp denemenize gerek yok.

imei nin açılmasının operatörle alakası yok diye biliyorum. tamamen btk ile alakalı. geçen sene şubat ayını bulmuştu benim hattın biri. bakalım bu sene ne zaman açılacak
edit: e devletten imei sorgulama kısmına girip bakabilirsiniz. hat takıp denemenize gerek yok.
e devlette ne görmeliyiz?

Nasıl? IMEI Sorgu mu hocam yoksa başka bir bölümden mi?

imei sorgulama kısmında "kayıt dışı olduğ tespit edilen imei" yazıyorsa şebeke gelmiyor diye biliyorum. imei tekrar açıldığında ne yazıyor hatırlamıyorum. dediğim gibi geçen sene benim hattın açılması şubat ayını bulmuştu. sabırlı olmak lazım

Valla elden çıkarmaya çalışıyorum ben telefonu, hat takmadım. Aldım alası beğenemedim S24U' ı zaten.
Açılmazsa da kış boyunca çift telefon devam edicem, 2027 8. ayına kadar bir daha kafa ağrımasın tabi kullanım süreleri kısalmazsa.
Telefonu neden beğenmedin

Geçtiğimiz ağustosta yd telefon aldım. Aralık 26 27si gibi hat kapandı. Diğer sime taktım ama telefon yeniden başladığında bile hat gidiyor. Sim kartı sök tak yapınca geri geliyor hat. Neden böyle acaba?

Durumlar nedir?

İphone 12 pro max turkcell açıldı
İphone 14 pro max tt açılmadı

ağ servilerini sıfırlama falan alakası varmı
daha acılmadı hat yok hala bende vodafone

Geri