Hz Ayşe nin Yaşı hakkındaki 6-9 iftirasını çürütüyoruz.

Bunu sürekli ama sürekli çürütmeye çalışan tek milletiz. Araplar eee ne olmuş yani diyorlar.

Bence bunun sebebi dini sorgulanamaz ve beton sağlamlığında gördüğümzü için, arapların aksine. Daha çok seçime bağlı bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok zorlamışsın ya🤣 kendini şuna inandırmak için kim bilir kaç ay uğraştın. Peygamber çocuk evliliği yaptı diye aklınızı oynatacaksınız. Hadi bi tanesini açıkladın kalanı nasıl açıklayacaksın
Ay ikiye bölündü nasıl inanmazsın ya

Bunu sürekli ama sürekli çürütmeye çalışan tek milletiz. Araplar eee ne olmuş yani diyorlar.

Bence bunun sebebi dini sorgulanamaz ve beton sağlamlığında gördüğümzü için, arapların aksine. Daha çok seçime bağlı bir şey.

Ay ikiye bölündü nasıl inanmazsın ya
150 mucize paylaşacağım 1 tanesini bile çürütemezsen SÖZÜNÜN ERİ bir insan değilsin buyur hodri meydan asla başaramayacaksın sana rest çekiyorum ve her paylaşıma sınırsız hak vereceğim bu paylaşım mucize paylaşımı değil.

Son düzenleme:
(Ve mâ cevab-ül ahmak-ı illes-sükût) :blobdance::blobdance::blobdance::blobdance:

saat 12 olsunda ahmak ateistler dahada bir doluşsun 600000 hadise inanıp örnek gösterecek bir kitle nede olsa ne kitlersen kitle oh eğlence var
Yemin ediyorum rahatsız arkadaş. Kafayı tırlatmış doğru düzgün konuşamıyo bile daha🤣

150 mucize paylaşacağım 1 tanesini bile çürütemezsen ADAM DEĞİLSİN buyur hodri meydan asla başaramayacaksın
Reis tamam sakin ol ya. Main karakter gibi konuşmana gerek yok🤣

150 mucize paylaşacağım 1 tanesini bile çürütemezsen ADAM DEĞİLSİN buyur hodri meydan asla başaramayacaksın
Açık konuşmak gerekirse, inanmak istediği şeylere körü körüne bağlı olan ve sorgulanamaz temel değerleriyle çelişen hiçbir şeyi kabul etmeyen insanlar için görünen gerçekler bir şey ifade etmiyor. O yüzden arkadaşın başaramaması normal.

Bu tavırlar yüzünden başka forumlardakinin aksine din konuları açılamıyor anında kilitleniyor, bizi çoçuk yerine koyuyorlar. Gerçi haklılar biraz şu ifade şekline bak. Raporladım.

Bu tavırlar yüzünden başka forumlardakinin aksine din konuları açılamıyor anında kilitleniyor, bizi çoçuk yerine koyuyorlar. Gerçi haklılar biraz şu ifade şekline bak. Raporladım.
dilediğine reportla 10 yaş cevabı veriyorsun sonra reporladım ama ben diyorsun bende diyorum ki hodri meydan üstün isen yetenekli isen bilgili isen gelde çürüt diyorum eğer yapamazsan sus veya böyle konuşmaya devam et reporlayabilirsin zaten sana cevap dahi vermeyeceğim

Açık konuşmak gerekirse, inanmak istediği şeylere körü körüne bağlı olan ve sorgulanamaz temel değerleriyle çelişen hiçbir şeyi kabul etmeyen insanlar için görünen gerçekler bir şey ifade etmiyor. O yüzden arkadaşın başaramaması normal.
ben körü körüne bağlı değilim aksine bilim ile çoğunlukla buluyorum İDDAA atan arkadaş kanıtlamakla yükümlüdür yoksa her iddaa atan kanıtlasaydı ohooo ben din adamı değilim dini bir öğütte vermeyeceğim zaten burda bunun bir kere anlaşılması gerekiyor

Hazarcoban'ın yerine siz mi geçtiniz hocam? O da habire "Kuran'da şu var bu var" diyordu siz de "Kuran'da şu mucize var bu mucize var"diyorsunuz. Ben de Müslümanım yanlış anlamayın ama yine kavga çıkacak Müslümanlar ile ateistler arasında, birisi elma diyecek diğeri armut diyecek ve kavga çıkacak burada.

Hazarcoban'ın yerine siz mi geçtiniz hocam? O da habire "Kuran'da şu var bu var" diyordu siz de "Kuran'da şu mucize var bu mucize var"diyorsunuz. Ben de Müslümanım yanlış anlamayın ama yine kavga çıkacak Müslümanlar ile ateistler arasında, birisi elma diyecek diğeri armut diyecek ve kavga çıkacak burada.
benim tek yaptığım aksini kanıtlamaları için rest çekmek bu paylaşım bilimsel kanıt paylaşımı değil sadece paylaştım bu kitlenin türeyip doluşacağını bilseydim paylaşmazdımda o arkadaşa rest çekiyorum paylaşacağım herhangi şeyi çürütsün

yok kardeşim o ayetin 4589034285092348569230 anlamı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,833
Üyeler
187,408
Son üye
Furkanzz27
Geri