8bitDo, GameSir'den daha mı iyi ?pc icin xbox kolu derdim ama hall effeckti yok 8bitdo hall efektli modellere bak. sakın gamesir falan alma malzeme kalitesi cakma kollar gibi.
Saçma bir yorum yapmışsınız öyle bir şey yok kullandığınız gamepad kalitesi verdiğiniz paraya göre değişir iki marka da iyidir kendiniz kötü bir deneyim yaşadıysanız bunu belirterek söyleyin markayı durduk yere kötülemeyinpc icin xbox kolu derdim ama hall effeckti yok 8bitdo hall efektli modellere bak. sakın gamesir falan alma malzeme kalitesi cakma kollar gibi.
sacma olan tam olarak nedir? 2 tane gamesir supernova aldık ikisininde yay sesleri çıkıyor ve 2. ay tuslar iceri kacmaya basladı. sacma olan senin gibi eğitime kapalı okudugunu görmezden gelip ben bildim delisi boş adamlar.PC kullanan bir kişi konsol sahibi değilse birinci parti konsol gamepadi almamalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saçma bir yorum yapmışsınız öyle bir şey yok kullandığınız gamepad kalitesi verdiğiniz paraya göre değişir iki marka da iyidir kendiniz kötü bir deneyim yaşadıysanız bunu belirterek söyleyin markayı durduk yere kötülemeyin
kesinlikle malzeme kalitesi daha premium. yapay zeka bile gamesire bir ton eleştiri yapıyor buyrun aratın. malzeme kalitesi leş gibi.8bitDo, GameSir'den daha mı iyi ?
Tamam dostum sensin. Elimin altındaki Nova 2 Lite'a mı güveneyim yoksa sana mı ?sacma olan tam olarak nedir? 2 tane gamesir supernova aldık ikisininde yay sesleri çıkıyor ve 2. ay tuslar iceri kacmaya basladı. sacma olan senin gibi eğitime kapalı okudugunu görmezden gelip ben bildim delisi boş adamlar.
kesinlikle malzeme kalitesi daha premium. yapay zeka bile gamesire bir ton eleştiri yapıyor buyrun aratın. malzeme kalitesi leş gibi.
adamlar gamesiri xbox falan sanıyor herhaldecahillerle ugrasmak zor ben daha yorum yapmıyorum.
Okuduğunu anlamıyorsun herhâlde. Sana diyorum ki ürün hakkında yorum yap, marka hakkında suçlama yapma boş yere. Üç arkadaşım GameSir Super Nova kullanıyor; sen de bu forumda defalarca, bütçeye bakmadan insanlara Super Nova önerdin. Buna rağmen beni bilgisizlikle suçlayıp, aldığın ürünü tek doğruymuş gibi tanıtarak insanları yanlış yönlendirdiğini uzun süredir görüyorum.sacma olan tam olarak nedir? 2 tane gamesir supernova aldık ikisininde yay sesleri çıkıyor ve 2. ay tuslar iceri kacmaya basladı. sacma olan senin gibi eğitime kapalı okudugunu görmezden gelip ben bildim delisi boş adamlar.
kesinlikle malzeme kalitesi daha premium. yapay zeka bile gamesire bir ton eleştiri yapıyor buyrun aratın. malzeme kalitesi leş gibi.
adamlar gamesiri xbox falan sanıyor herhaldecahillerle ugrasmak zor ben daha yorum yapmıyorum.