🔥İndirim TROY Kartlara THY'de Bilet Başına 500₺ İndirim!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,683
Örnek Istanbul-Ankara uçuşunuz için 500₺,
Dönüş için Ankara-İstanbul uçuşunuz için de 500₺ indirim alabilirsiniz.
1767689821045.webp

forumu takip edersek bedava yaşayacağız gibi

urfa ya da diyarbakıra inmem lazım ama thy de uyguna yok ya :D

şuan 549 TL gidiş 549 TL dönüş İstanbul bileti alınabiliyor sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbuldan geleceksen var
yok ya ankara ya da antalyadan binmem gerek, istanbul ters kalıyo yoksa bedavaymış

Örnek Istanbul-Ankara uçuşunuz için 500₺,
Dönüş için Ankara-İstanbul uçuşunuz için de 500₺ indirim alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Yurtiçi biletleri belli tarih aralığında 1050TL genel kampanyası var şuan THY de bugün son günü herhalde. Onunla birleşiyorsa 550TL uçuş bedava hem de THY yani 😀

2200 e bilet aldım şuan bilet 1000 tl olmuş bileti iptal etsem 80 tl tek veriyor bir daha erken alanın
Ortalama 300TL fazla verip üst sınıf bilet alın en mantıklısı o bence. Kesintisiz iptal hakkı veriyor ekstra mil veriyor koltuk seçim hakkı ve ek bagaj hakkı da dahil oluyor. Böyle durumlarda iptal hakkı hayat kurtarıyor iptal gerekmediği zaman da istediğin yerde oturup ek mil kazanıyorsun.

THY'nin Ajet'e yönlendirdiği biletlerde kupon kullanılamıyor sanırım.

Yurtiçi biletleri belli tarih aralığında 1050TL genel kampanyası var şuan THY de bugün son günü herhalde. Onunla birleşiyorsa 550TL uçuş bedava hem de THY yani 😀

Ortalama 300TL fazla verip üst sınıf bilet alın en mantıklısı o bence. Kesintisiz iptal hakkı veriyor ekstra mil veriyor koltuk seçim hakkı ve ek bagaj hakkı da dahil oluyor. Böyle durumlarda iptal hakkı hayat kurtarıyor iptal gerekmediği zaman da istediğin yerde oturup ek mil kazanıyorsun.
bu sondu artık yakın tarih olana kadar bekleyecem erken almam daha olmadı tren otobüs ne bulsam binerim, eziyete katlancaz mecbur :/

bu sondu artık yakın tarih olana kadar bekleyecem erken almam daha olmadı tren otobüs ne bulsam binerim, eziyete katlancaz mecbur :/
Onu da yapma sonra düşeceğine artar 4000TL ye alırsın o da yaşandı 😀

Ben kampanya falan varsa en ucuz şekilde alıyorum onlarda iptal hakkıyla uğraşmıyorum ama kampanya yoksa erkenden iptal hakkı olan bilet alıyorum fiyat artarsa o biletle gidiyorum düşerse iptal edip ucuzunu alıyorum.

Geri