Shein indirimli ürünler

Haberi şimdi gördüm hemen 4 hesap ile sipariş geçtim. Bu hafta 25 tane felan açarım hesap :D

Az önce de şunu aldım. 6 şubatı geçer büyük ihtimal gelmesi. İlk defa Temu'da ofis koltuğu gördüm ve 1 stok vardı. Kumar oynayıp direk sipariş verdim.
1767783664926.webp

Haberi şimdi gördüm hemen 4 hesap ile sipariş geçtim. Bu hafta 25 tane felan açarım hesap :D

Az önce de şunu aldım. 6 şubatı geçer büyük ihtimal gelmesi. İlk defa Temu'da ofis koltuğu gördüm ve 1 stok vardı. Kumar oynayıp direk sipariş verdim.
Alıntıyı görüntüle
Kaça denk geldi usta bende bakıyom böyle bişi

Alıntıyı görüntüle
hocam temu da indirimli ürün nasıl alacağız bunun sistemini ben bilmiyorum

hocam temu da indirimli ürün nasıl alacağız bunun sistemini ben bilmiyorum
Müşteri hizmetleri kısmına kupon verir misin veya %20 kupon lazım de otomatik veriyor bazen. Birde yolda olan kargon varsa müşteri hizmetleri kısmından kargomu hızlandır veya kargom nerede kaldı felan yaz özür dileyip kupon veriyor.

33 tane 200tl kuponum var daha. Süresi doldu. Mh süresi dolanı aktif et diyorum aktif ediyor.
1767785043406.webp

Müşteri hizmetleri kısmına kupon verir misin veya %20 kupon lazım de otomatik veriyor bazen. Birde yolda olan kargon varsa müşteri hizmetleri kısmından kargomu hızlandır veya kargom nerede kaldı felan yaz özür dileyip kupon veriyor.
sipariş verdikten sonra isteyince veriliyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,188
Üyeler
187,467
Son üye
h4rakirikill
Geri