Doğrudur hocam benimde kast etmek istediğim şey buydu zaten, açıkladığınız için teşekkürler. Kısacası son siparişleri veriyoruz bu cumaya kadar sipariş vermeye devam edeceğim şahsen.6 Şubat'tan önce geçmiş olması lazım hocam varmış olması demişsiniz ona istinaden söyledim amacım sizi yalanlamak değil. Riske atmamak lazım çünkü gümrüğün sistemi öyle. 1 günde geçmiyor çoğu zaman gümrükten kargolar, varış değil çıkış tarihi önemli yani.
Gelir diye düşünüyorum hocam ama ne yapacakları hiç belli olmaz.inşallah gelir ya
ne gibi bir etkisi olur ?Leş gibi bir şey
Evet çünkü kargoyu bazen 10 bazen 16 günde getiriyorlar kimsenin malı yalan olsun istemem o yüzden uyarmak istedim insanlar kendini ona göre ayarlasın diye çünkü çok belirsiz ne yapacakları.Doğrudur hocam benimde kast etmek istediğim şey buydu zaten, açıkladığınız için teşekkürler. Kısacası son siparişleri veriyoruz bu cumaya kadar sipariş vermeye devam edeceğim şahsen.
Hocam konu boyunca bunları konuştuk okumanızı tavsiye ederim...ne gibi bir etkisi olur ?
Kesinlikle öyle hocam, ki ekstra yoğunluk olacaktır şuan herkes bulduğunu kapmaya çalışıyor.Evet çünkü kargoyu bazen 10 bazen 16 günde getiriyorlar kimsenin malı yalan olsun istemem o yüzden uyarmak istedim insanlar kendini ona göre ayarlasın diye çünkü çok belirsiz ne yapacakları.
Bundan sonra ithalatçı tüccarların ne kadara isterse o kadar sattığı bi çağ başlar muhtemelen. Bizzat şahit olduğum şeyler var 2-3 dolarlık ürünleri amazonda ithalatçılar 2800 liraya satıyor 2.4k sanıyordum ona bile zam yapmışlar. Bunun dışında örneğin senin bir bileşenin bozuldu çok basit bir parça, ama onu yapmazsan ürün kullanamayacaksın örneğin. Ama artık 1 euroluk üründe bile ithalatçı olarak gözükeceğin için o ürün çok çok pahalıya gelecek ve alamayacksın. Dolayısı ile ürünün yalan olacak kaç paralık ürünler hurdaya düşecek Allah bilir.ne gibi bir etkisi olur ?
Link atın bakalım hocam.Sheinden multimetre almayı düşünüyordum yürürlüğe girmeden. Havyalar da ucuz ancak nasıldır bilemiyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Evet yoğunlukta olacaktır ve ithalat aylık bazda çok yüksek durmasın diye yavaş yavaş geçireceklerini düşünüyorum gümrükten.Kesinlikle öyle hocam, ki ekstra yoğunluk olacaktır şuan herkes bulduğunu kapmaya çalışıyor.
Link atın bakalım hocam.