Çözüldü✓ İşlemcilerde Kutulu Kutusuz ne demek

Eloh17

80+
Reaksiyon skoru
2
9800x3d almak istiyorum ama kutulu kutusuz arasında fiyat farkı var, aralarındaki tek fark birini stok fanıyla yollayıp diğerini fansız mı yolluyo olmaları, yoksa başka farkı var mı.Kutusuz diyince güvenemiyorum tam anlamını da bilmiyorum.

Ekler

• işlemci.webp
    işlemci.webp
    30.3 KB · Hit: 54
Merhaba, bir sonuca ulaşabildiniz mi acaba? Kutulu mu, kutusuz mu? Şu an ben de arada kaldım çünkü arada 4.000 TL fiyat oynuyor.
9800x3d almak istiyorum ama kutulu kutusuz arasında fiyat farkı var, aralarındaki tek fark birini stok fanıyla yollayıp diğerini fansız mı yolluyo olmaları, yoksa başka farkı var mı.Kutusuz diyince güvenemiyorum tam anlamını da bilmiyorum.

arkadaşlar kutulu kutusuz arasındaki en büyük fark +1 yıl garanti onun dışında bir şey yok bide kutu işte
Düzenleme: Eskiden kutulu olanlarda fan oluyordu artık yetersiz ve gereksiz olduğu için olmuyor fiyat farkı sebebi de daha az yer kapladığı için kargoda gelirken ondan fiyat farkı oluşuyor.

Son düzenleme:
çözüme beni işaret atabilirsen sevinirim

Geri