altyapına bağlı bana 1000 verebilirken size 50 verebilirTürk Telekom en fazla 50Mbps veriyor mesela aşırı saçma geliyor ve fiyatı da pahalı. Türknet ucuza 1000 veriyor diye biliyorum başka neler var kaç Mbps kullanabiliyorsunuz merak ettim![]()
Altyapı değil paket olarak soruyorum Türk Telekom parasıyla bile 50 den fazla vermiyor mesela.altyapına bağlı bana 1000 verebilirken size 50 verebilir
superonline 1000 mbps download 50 upload kullanıyorum. Fiber varsa TT'de verir yüksek download hızıTürk Telekom en fazla 50Mbps veriyor mesela aşırı saçma geliyor ve fiyatı da pahalı. Türknet ucuza 1000 veriyor diye biliyorum başka neler var kaç Mbps kullanabiliyorsunuz merak ettim![]()
Superonline kota koyuyor aşarsan sözleşmeyi iptal ediyor diye duydum o kötüymüş yoksa daha ucuz da.superonline 1000 mbps download 50 upload kullanıyorum. Fiber varsa TT'de verir yüksek download hızı
Bilmiyorum bölgeden bölgeye falan değişiyor olabilir. Benim ve bikaç arkadaşımın kullandığında kota yok.Superonline kota koyuyor aşarsan sözleşmeyi iptal ediyor diye duydum o kötüymüş yoksa daha ucuz da.
Bende sadece Türk Telekom’un fiberi var 30Mbps kullanıyorum yavaş olsa da idare ediyor. Hangi altyapı iyiyse ona başvuracağım kablo çeksinler diye o yüzden sordum.Bölgesel olarak değişir knk.. Altyapını kontrol et.
vodafone 1000 download 200 upload aylik 759 sizinki kac?superonline 1000 mbps download 50 upload kullanıyorum. Fiber varsa TT'de verir yüksek download hızı
Ben de onu soruyorum ya gigabitlik altyapıyı hangisi çekiyor. Türknet Gigafiber önerdiler ona başvuracağım başka güzel ne var mümkünse 1000 veya en az 100-200Mbps veren? Bende sadece Türk Telekom fiber var o da en üst pakette bile 50Mbps veriyor zaten pahalı diye 30 kullanıyorum ben.Hangisi alt yapı olarak iyi diye bir şey yok.
Gigabitlik altyapıya sahipsen, türk telekom, vodafone, turkcell ve diğer ISS'ler fark etmez. Deneyim açısından hangisi iyiyse onu tercih etmen lazım. Ben türk telekom, vodafone, netspeed ve türknet kullanmış biri olarak söylüyorum, en iyisi türk telekom. Şimdi gelip diyebilirsiniz, ben de kullanıyorum beğenmiyorum. İşte orada da yaşadığımız yerlerin farklı olması devreye giriyor.
Mesela, binamda alt yapı yok. İnternet kutusu bile yok. Karşı binadan çekiliyor internet, ona rağmen türk telekom 50 üstü vermek istemedi. Biz geçtik, 70 civarı anca aldık fakat sürekli kopmalar yaşandı. Şuanda aynı evde, aynı alt yapısızlıkta türknet kullanıyorum, 100'lük pakette 70 - 80 arası hız alıyorum. İnterneti ilk bağlattığım günden beri hiçbir sorun yaşamadım. ISS olarakta, alt yapı olarakta.
KISACASI ;
Türktelekom > Netspeed > Türknet > Vodafone ( bana göre )
Seç, araştır, başvur.
Hocam milletde sana altyapıyı sadece senin için çekmezler onu anlatmaya alışıyor. Yaşadığın yerde daha önceden altyapı varsa alabilirsin 1000 hızı. Eğer altyapı yoksa hiçbir sağlayıcı size altyapı çekmezBen de onu soruyorum ya gigabitlik altyapıyı hangisi çekiyor. Türknet Gigafiber önerdiler ona başvuracağım başka güzel ne var mümkünse 1000 veya en az 100-200Mbps veren? Bende sadece Türk Telekom fiber var o da en üst pakette bile 50Mbps veriyor zaten pahalı diye 30 kullanıyorum ben.
Bence çekerler 50Mbps sadece bana düşük gelmiyordur herhalde. Başvurup altyapı çekilen yok mu hiç?Hocam milletde sana altyapıyı sadece senin için çekmezler onu anlatmaya alışıyor. Yaşadığın yerde daha önceden altyapı varsa alabilirsin 1000 hızı. Eğer altyapı yoksa hiçbir sağlayıcı size altyapı çekmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece size özel altyapı çekmez demek istiyordum son cümlede biraz yanlış oldu