ardalannister
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Olabildiğince ucuz ve kaliteli akım korumalı üçlü priz önerisi yapar mısınız? 1.5m+ olması kafi.
375 joule yazıyor ona dikkat edin hocam.2 yıldır kullanıyorum o kadar elektrik fırtına oldu sorun olmadı
Hocam az önce siyahını sipariş ettim, teşekkür ederim.375 joule yazıyor ona dikkat edin hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende bunu 1 yıldır kullanıyorum mağazada bu var diye bunu aldıydım.
TUNÇMATİK POWERSURGE 5 Lİ SURGE PROTECTION PLUG 1050 JOULE- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TUNÇMATİK POWERSURGE 5 Lİ SURGE PROTECTION PLUG 1050 JOULE- (BEYAZ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar.Tunçmatik sıkıntılı değil miydi beyler ? Yeşil forumda öyle gördüm ben onların yalancısıyım.
Sadece öneri verdim son karar sizin umarım memnun kalırısnız.Hocam az önce siyahını sipariş ettim, teşekkür ederim.
amazon mail atmış geri çağırmış ama hangi ürünlerde bilmiyorumTunçmatik sıkıntılı değil miydi beyler ? Yeşil forumda öyle gördüm ben onların yalancısıyım.