Hocam mesajlara bakarsan görürsün faturasız da aynı şekilde bir yazı var ben emin olamadımBaşlığı vodafone faturalılara özel diye ekleme yaparsan daha iyi olur hocam faturana yansıt seçeneği vodafone lu olmayan kişilerde yok sonuçta
Var3 harfli marketlerde qr ödemesi var mı?
Hıcam faturalıda faturasızda olsa her türlğ vodafone kullanmak durumunda kısaca ben vodafone pay kullanıyorum bi kaç aydır ama vodafone lu değilim onu demek istiyorum bu kampanya vodafone lulara özelHocam mesajlara bakarsan görürsün faturasız da aynı şekilde bir yazı var ben emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var
Bendede aynı şekilde çıktı olmadı cepten ödedimFatura yansıt limiti 0 ₺ çıkıyor bunu nasıl düzeltirim
Sence dostum? Hani nasıl bir soru bu okuyup okuyup anlamaya çalışıyorum.Vodefonlu olmak şart mı kampanyadan yararlanmak için ?
Cepten nasıl ödediniz hocam faturalı hatta?Bendede aynı şekilde çıktı olmadı cepten ödedim
Hocam ne bileyim Migros pay gibidir belki diye düşünüp sordum soruyu. Yani bir ödeme sistemi gibi düşündüm de öyle değilmişSence dostum? Hani nasıl bir soru bu okuyup okuyup anlamaya çalışıyorum.
Kendi kartımdan ödedim demek istedimCepten nasıl ödediniz hocam faturalı hatta?
Hocam kendi kartına yansıtarak oluyor mu? Benim anladığım faturana yansıtmaniz gerekmiyor mu?Kendi kartımdan ödedim demek istedim