kırık çocuk
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Bütçe
- 40.000
arkadaslar buyuk ekran sevmıyorum, kucuk ekranı olan max 6.0 ınc ekranlı telefon arıyorum onerebılecegınız bı model var mı
Bütçeearkadaslar buyuk ekran sevmıyorum, kucuk ekranı olan max 6.0 ınc ekranlı telefon arıyorum onerebılecegınız bı model var mı
bütçe 40k olarak dusundum ama 5-10 asagı yukarı oynayabılırBütçee
Galaxy S24 ve s25 öneririm. Bu telefondan daha küçük bir telefon en az 3 yıldır üretilmedi.bütçe 40k olarak dusundum ama 5-10 asagı yukarı oynayabılır
Bildiğin mini pekka gibi telefon yaGalaxy S24 ve s25 öneririm. Bu telefondan daha küçük bir telefon en az 3 yıldır üretilmedi.
S25 patlatbütçe 40k olarak dusundum ama 5-10 asagı yukarı oynayabılır
Ben her telefon bakan insana bu abiyi öneriyorum.arkadaslar buyuk ekran sevmıyorum, kucuk ekranı olan max 6.0 ınc ekranlı telefon arıyorum onerebılecegınız bı model var mı
s24 6.7 s25 ıse 6.2 daha kucuk ekran pıyasada yok sanırımGalaxy S24 ve s25 öneririm. Bu telefondan daha küçük bir telefon en az 3 yıldır üretilmedi.
inceleyecegım tesekkurlerBen her telefon bakan insana bu abiyi öneriyorum.Yani reklam gibi olmasın ama teknik anlamda bilgili
s25 e gore daha kucuk tesekkurler
S25'in ekranı büyük olmasına rağmen daha küçük ve hafif. 16e'nin çerçeveleri kalın.s25 e gore daha kucuk tesekkurler
kenar oranlarına bakmamıstım s25 daha kucuk yanı tesekkurlerS25'in ekranı büyük olmasına rağmen daha küçük ve hafif. 16e'nin çerçeveleri kalın.
S24 ve s25'in ekran boyutları aynı. A101'de var.
Samsung S ve Apple iPhone düz modelleri yaklaşık olarak hep benzer boyutta. Ekran boyutu vs çok ufak değişse de kasa neredeyse aynı kalıyor daha ufağı da güncel olarak yok onlara bakmanız lazım.kenar oranlarına bakmamıstım s25 daha kucuk yanı tesekkurler