1.5 yılda sözel kaç puan yapılabilir?

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar biliyorum saçma bir soru kişiden kişiye değişir ama 1.5 yılda sözel 450 480 puanlar yapılabilir mi 0’a yakın temel günde 4 saat çalışma ile etrafımda çok sınava çalışanlar olmadığı için bilmiyorum bu puanlar hayal mi bazıları sözel kolay rahat yaparsın diyor ama bilemiyorum

Merhabalar biliyorum saçma bir soru kişiden kişiye değişir ama 1.5 yılda sözel 450 480 puanlar yapılabilir mi 0’a yakın temel günde 4 saat çalışma ile etrafımda çok sınava çalışanlar olmadığı için bilmiyorum bu puanlar hayal mi bazıları sözel kolay rahat yaparsın diyor ama bilemiyorum
24 de hiç çalışmadan yaptığım sıralamalar,söz 375 puan ediyor

1768077853396.webp

1.5 seneni gerçekten verirsen fullersin bile

Verimli çalışırsan 1k garanti daha iyisi de olabilir. 6 ay boyunca günde maksimum 2 saat çalışarak 5k sıralama yaptım. Tabii sabır da çok önemli sözel çalışırken.

Sozelde birak 1.5 yili 1.5 ay gunde 2-3 saat calissan ilk 1000 girersin yani bir sayisalci olarka soyluyorum Sozel Asiiri Basit ayni sekilde EA'da abartiyorlar Sayisalci olmama ragmen EA Cerez niyetine cozmustum YKS'de ve sadece YKS'den 1 Hafta once calismaya baslamistim sen dusun

Geri