Yardım Kısmen arızalı Laptop alacağım mantıklı mı ?

Klayjre

80+
Reaksiyon skoru
41
Cihaz Asus rog strix

Cihazın özellikleri ryzen 9 5900hx - rx 6800m 12 gb (bozukmuş ama cihazın içerisinde)
1080p 300hz ips ekran - 256gb nvme m2 ssd - 16gb ddr4 ram

Bir süre alıp ryzen 9 5900hxin içinde ki Vega 8 igpu ile idare etmeyi düşünüyorum sonrasında harici kartı yaptırırım diye düşünüyorum kutusu vs varmış cihazın ufak tefek kozmetik kusurları var tabi bu konuda en önemlisi fiyatı fiyat olarak da 10kya anlaştık sizce nasıl mantıklı olur mu ?

Cihaz Asus rog strix

Cihazın özellikleri ryzen 9 5900hx - rx 6800m 12 gb (bozukmuş ama cihazın içerisinde)

Bir süre alıp ryzen 9 5900hxin içinde ki Vega 8 igpu ile idare etmeyi düşünüyorum sonrasında harici kartı yaptırırım diye düşünüyorum kutusu vs varmış cihazın ufak tefek kozmetik kusurları var tabi bu konuda en önemlisi fiyatı fiyat olarak da 10kya anlaştık sizce nasıl mantıklı olur mu ?
gereksiz karışıklık ve risk var bence girme hiç

gereksiz karışıklık ve risk var bence girme hiç
yani bence cihazın fiyatı uygun ekran kartı arızalı diyelim ki yaptırması 10k tuttu bu durumda bile mantıklı görünüyor gibi ama düzen tutar mı orası muamma tabi

yani bence cihazın fiyatı uygun ekran kartı arızalı diyelim ki yaptırması 10k tuttu bu durumda bile mantıklı görünüyor gibi ama düzen tutar mı orası muamma tabi
gereksiz risk bence. ne olup olmayacağı muamma

Cihaz Asus rog strix

Icindeki ekran karti yapilabiliyormu yoksa işe yaramazmı. Yaramazsa almanın bi anlami olmuyor.

Icindeki ekran karti yapilabiliyormu yoksa işe yaramazmı. Yaramazsa almanın bi anlami olmuyor.
baktırmadığını belirtiyor ama yüksek ihtimal bakıp ya olumsuz yada yüksek bir maliyet çıkartmışlardır. Ben oyun olarak lol vs anca oynarım igpu işimi görecektir düşüncesi ile alacağım yaptırabilirsem de yaptırmayı düşünüyorum ilerleyen süreçte sonuçta fiyatı belli 10kya eba canavarı veriyorlar artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak ekran kasa vs gibi parçaları parça niyetine satsam gene bu fiyatı geçer diye düşünüyorum.

baktırmadığını belirtiyor ama yüksek ihtimal bakıp ya olumsuz yada yüksek bir maliyet çıkartmışlardır. Ben oyun olarak lol vs anca oynarım igpu işimi görecektir düşüncesi ile alacağım yaptırabilirsem de yaptırmayı düşünüyorum ilerleyen süreçte sonuçta fiyatı belli 10kya eba canavarı veriyorlar artık.
Harbiden sağlam risk bu. Laptopu degeri icindeki ekran kartı kadardır neredeyse. Igpu da uzun sure kurtarmaz senide. Yaptirmaya kalksan ne kadar isterler bilinmez. Buram buram risk kokuyor. Bu arada 10kdan inebilirsen daha iyi olur.

Harbiden sağlam risk bu. Laptopu degeri icindeki ekran kartı kadardır neredeyse. Igpu da uzun sure kurtarmaz senide. Yaptirmaya kalksan ne kadar isterler bilinmez. Buram buram risk kokuyor. Bu arada 10kdan inebilirsen daha iyi olur.
bu seferlik fantezi olsun bakalım ne olacak risk almayı severim umarım pek sorun çıkartmaz

Hocam cihazı aldım çalışmasında vs bir sorun yok biraz bakım istiyor. Ekran kartını hiç görmüyor İGPU ile çalışıyor vega8 kalan özelliklerde de bir problem yok gibi fiyat olarakta 10kya aldım ekranı falan düzgün minik bir ışık süzmesi var beyaz ekranda görünen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri