🔥İndirim SAPPHIRE PURE RX 9070 GAMING OC 16GB 31.914,67TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sentetik testlerde fark olmaması şaşırtıcı değil bence. Zaten overclock yapmayı bilen biri 9070i 9070XT ye çekebilir belkide ama 9070XT daha kabiliyetli bir model sadece oyun değil iş anlamında da öyle ve 9070XT de overclocklanabiliyor unutmamak gerek. Buradaki olay aradaki az fiyat farkına üstün kart almak.

sizce max 30k bütçe için 6 taksit için alternatifi varmi f/p acisindan tercihiniz ne olurdu?
30 bandına zaten seçeneginiz çok kısıtlı ya 5070 ya 9070 alacaksınız ki 5070 31-32 zaten o parayı verdikten sonra 9070xt alıyorsun çok kafa karıştırıyor burada 30 bin tl altına bence parlıyor diyebilriim 9070 16 gb sappire pulse modeli alınır 9070xt ye oranla daha az güç tüketiyor ve xt gibi 16 gb ama senin için eger nvdia da önemli ise tek sçeneginiz 5060ti 16 gb bu bütçelerde yada 5070

Artık düşeceğini sanmıyorum ben, ram krizinden sonra globalde gpu fiyatlarının etkilenmeye başlaması az biraz şaşırtıcı olmazdı, türkiyeyi de etkilemesi şaşırılacak bir durum olmazdı o yüzden beklemiyorum düşmesini. fiyattan bağımsız 9070 sağlam karttır ama türkiyede fiyatı hiçbir zaman çok iyi olmadı bence. Sizi üzmez ama ben 34-38k arasına 9070XT alınabilirken 32K ya 9070 Pure modelini almayı mantıklı bulmuyorum. 34-38 e çıkamıyorsanız ama sorun değil, dediğim gibi 9070 kötü kart değil bulabilirseniz daha uygun ama performanstan feragat etmeyen modellere de bakabilirsiniz.
hocam bütçem max 30k sizin tercihiniz ne olurdu siyah renk sistemim beyaz olmasını zaten istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 bandına zaten seçeneginiz çok kısıtlı ya 5070 ya 9070 alacaksınız ki 5070 31-32 zaten o prayı verdikten sorna 9070xt alıyorsun çok kafa karıştırıyor burada 30 bin tl altına bence parlıyor diyebilriim 9070 16 gb sappire pulse modeli alınır 9070xt ye oranla daha az güç tüketiyor ve xt gibi 16 gb ama senin için eger nvdia da önemli ise tek sçeneginiz 5060ti 16 gb bu bütçelerde yada 5070
dlss gibi ozellikler pek dogal hissettirmedigi icin fazla kullanmıyorum rt de fazla acmiyorum kaybedilen fps ile sagladigi goruntu orani hâla bana gore iyi değil sanırsam 9070 daha mantıklı gözüküyor

sentetik testlerde fark olmaması şaşırtıcı değil bence. Zaten overclock yapmayı bilen biri 9070i 9070XT ye çekebilir belkide ama 9070XT daha kabiliyetli bir model sadece oyun değil iş anlamında da öyle ve 9070XT de overclocklanabiliyor unutmamak gerek. Buradaki olay aradaki az fiyat farkına üstün kart almak.
RX 9070 kartı da overclock yapılabiliyor ki hatta abartıp 9070 xt biosunu bile atabiliyorsun sorunsuz çalışıyor bildiğin 9070XT oluyor kart
"kartın piyasası yok" dersen evet maalesef 9070 in piyasası ikinci elde XT kadar yok %10 performans farkı için ben %20-30 fazla para vermem ama hazır sistemle uyguna geliyorsa XT alınır elbette

hocam bütçem max 30k sizin tercihiniz ne olurdu siyah renk sistemim beyaz olmasını zaten istemiyorum.
Hocam ben 7 8 yıldır Sapphire kullanıyorum yine öneririm. Bulamazsanız XFXte olur o da baya iyidir. Model olarakta bunu bulabildim bir tek:
9070 1
biraz daha bakacağım bulabilirsem güncellerim

hep amd savundum bugune kadar. kart cok guzel duruyor ancak bf6 da yasadigim dxgi_error_device_removed hatasini ne denediysem cozemedim. suclu ea games burasi teyit edildi. bazi firmalar amd kullanicilarini dusunmuyorlar malesef. bf6 oynayacaksaniz bu hatayi alirsaniz cozumu yok, 3 aydir bulunamadi.

RX 9070 kartı da overclock yapılabiliyor ki hatta abartıp 9070 xt biosunu bile atabiliyorsun sorunsuz çalışıyor bildiğin 9070XT oluyor kart
"kartın piyasası yok" dersen evet maalesef 9070 in piyasası ikinci elde XT kadar yok %10 performans farkı için ben %20-30 fazla para vermem ama hazır sistemle uyguna geliyorsa XT alınır elbette
%20 30 fiyat farkı yok, %10-12 var ki bu XT için gayet makul bence. 9070E istediğiniz kadar bios atın oc yapın bunu herkes biliyor zaten 9070xt ye erişebilirsiniz ama unutuuğunuz bir şey var, XT serinin tepe modeli ve ana tam kapasite çipi kullanıyor. XT modelide çok rahat oc olabiliyor ve bazı oyunlarda rtx 5080i geçtiğide oluyor ve bu olay bile olmuştu. aradaki %10luk fiyata aldığınız kart çok daha kabiliyetli ve potansiyeli yüksek bir kart. 9070 ile 9070xt gibi performans almak mümkünse 9070XT ile de 5080 gibi performans almak mümkün atladığınız nokta bu. Ayrıca gerçekçi olalım bizim ülkede bunlar zor alınıyor kim oc yapar ki ? bios yüklerki ? o yüzden alınabiliyorsa XT alın diyorlar diyoruz alamayan için zaten sorun yok 9070 gayet güçlü ve yetenekli bir kart.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri