Red dead redemption 2 at sürme simülasyonudur

RDR2'den başka hikaye oyunu bilmeyen beğenmedim emojisi atar.
Çok absürt bir yorum bu Rdr2 oynayan zaten hikayeli oyun oynuyordur. Hikayeli oyun oynayan biri de hep aynı oyunu oynamaz zaten valo cs mi bu :D

Çok absürt bir yorum bu Rdr2 oynayan zaten hikayeli oyun oynuyordur. Hikayeli oyun oynayan biri de hep aynı oyunu oynamaz zaten valo cs mi bu :D
Sence yazdığım mesajda valo cs oynayınmı dedim?. Ve söylediğin oyunların gram alakası yok ikisi ücretsiz online oyun.

Sence yazdığım mesajda valo cs oynayınmı dedim?. Ve söylediğin oyunların gram alakası yok ikisi ücretsiz online oyun.
Okuduğunu anlamada problemin var. Tek bildiği hikayeli oyun Rdr2 olanlar demişsin bende dedim ki Rdr2 gibi hikayeli oyun oynayan daha bir sürü hikayeli oyun oynamıştır zaten nasıl tek bildiği Rdr2 olsun valo mu cs mi bu oyun diye :D(burdan onlinecı kardeşlere selam)

Okuduğunu anlamada problemin var. Tek bildiği hikayeli oyun Rdr2 olanlar demişsin bende dedim ki Rdr2 gibi hikayeli oyun oynayan daha bir sürü hikayeli oyun oynamıştır zaten nasıl tek bildiği Rdr2 olsun valo mu cs mi bu oyun diye :D(burdan onlinecı kardeşlere selam)
Benim Tiktok'da bildiğim Arthur profilli fanların RDR2'den başka oyun bilmiyor hangi oyunu söylersem rdr daha iyidir berbat oyun diyor.

1768332857861.webp

Benim Tiktok'da bildiğim Arthur profilli fanların RDR2'den başka oyun bilmiyor hangi oyunu söylersem rdr daha iyidir berbat oyun diyor.
Dostum acilen tiktoku bırakmalı ve insanlarla şu oyun daha iyi bu oyun daha iyi diye polemiğe girmemelisin. Herkesin zevki farklı. Kaliteli yapımların tadını çıkarın :)

567 saat var story de mp bile değil üstüne %100 yapamadım bile daha 1890 da geçen oyunda helikopter veya uçak gibi taşıt bekliyor iseniz hayal kırıklığıdır zaten açık dünyasında ne gezsin gta san andreas daha iyi bu dediğine göre onu öner bari o kadar mod çeşitliliği açık dünyası var asla bitmez dyom la bile kendin görevler yapabilirsinPicsart_26-01-13_22-37-35-907.webp

Geri