BERKANY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,424
belki de at sürmeyi seviyorsun olamaz mı ? ETS 2 oynayanlar tır sürmeyi seviyor ya o misalsevmeyen adam bukadar oynayamaz hocam kendinizi kandırmayalım![]()
belki de at sürmeyi seviyorsun olamaz mı ? ETS 2 oynayanlar tır sürmeyi seviyor ya o misalsevmeyen adam bukadar oynayamaz hocam kendinizi kandırmayalım![]()
Oyun sadece atla ilgili olsa en çok satanlarda 3. 4. olamaz. Demekki içinde birşeyler varki millet alıp oynuyor.belki de at sürmeyi seviyorsun olamaz mı ? ETS 2 oynayanlar tır sürmeyi seviyor ya o misal![]()
Forza horizon oynayıp araba sürmekten sıkılıyorum demeyle aynı şey buOyunun %90'u at sürmeden ibaret. 1-2 görev hariç tüm görevler aşırı sıkıcı kontroller berbat. Eğer at koşturmayı yada kovboy olmayı sevmiyorsanız onun yerine gidin god of War Ragnarök tlou2 oynayın eğer açık dünya istiyorsanızda GTA 5 yada GTA 4 oynayın.
onda da araba görsellere hayran kalıyorlar seslerine vb.Forza horizon oynayıp araba sürmekten sıkılıyorum demeyle aynı şey bu![]()
Ne bekliyorsun o dönemde Ferrari ile gezmeyimi bekliyordunOyunun %90'u at sürmeden ibaret. 1-2 görev hariç tüm görevler aşırı sıkıcı kontroller berbat. Eğer at koşturmayı yada kovboy olmayı sevmiyorsanız onun yerine gidin god of War Ragnarök tlou2 oynayın eğer açık dünya istiyorsanızda GTA 5 yada GTA 4 oynayın.
Araba eklensin diye bir şey demedim.Ne bekliyorsun o dönemde Ferrari ile gezmeyimi bekliyordun
GTA 5 daha eğlenceli rdr2'de saatlerce at koşturmak ve bazı görevleri sıkıcı oyunda doğru düzgün Fast Travel sistemi yok.O zaman GTA5 araba sürme simülasyonudur diyebilir miyiz? Haydi hep beraber... Hayatında hiç western film izlememiş, narrative ne demek duymamış 9 yaşındaki çocuk yorumu bu. Bir oyuna bu kadar sığ bakmak sığ bir beyin ister. Eleştirilecek taraflarını beraber eleştirelim eyv ama şu bakış açısıyla eleştiremeyeceğimiz (gömemeyeceğimiz) oyun yok.
Bak şu an öznel bir yorum yapmıyorsun ve insanların neyden keyif alacağını belirliyorsun. Ben de sana diyeyim ki o zaman araba sürmek sıkıcı ne diyeceksin? Attığın taş ürküttüğün kuşa değsin bari. Diyorsun ki "RDR 2 AT SÜRME SİMÜLASYONU" pekiAraba eklensin diye bir şey demedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GTA 5 daha eğlenceli rdr2'de saatlerce at koşturmak ve bazı görevleri sıkıcı oyunda doğru düzgün Fast Travel sistemi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve tema herkese hitap edecek türden değil.
abartı yorum olmuş ama temelde haklıOyunun %90'u at sürmeden ibaret. 1-2 görev hariç tüm görevler aşırı sıkıcı kontroller berbat. Eğer at koşturmayı yada kovboy olmayı sevmiyorsanız onun yerine gidin god of War Ragnarök tlou2 oynayın eğer açık dünya istiyorsanızda GTA 5 yada GTA 4 oynayın.