AMD AFMF 2.1 DENEYİMLERİNİZİ ANLATIRMISINIZ

hamzaaaaa

80+
Reaksiyon skoru
46
merhaba arkadaşlar afmf 2.1 deneyimlerinizi anlatırmısınız
fsr kare oluşturma gibimi acaba
fsr açınca 80 fps gösteriytyor oyun ama kesinlikle 80 fps degil oyun

acaba afmf 2 de bu hissayat cidden 80 fps mi yoksa 40 mi

Her oynadığım oyunda deneme amaçlı mutlaka açıp bakıyorum.
en son silent hill f de denemiştim güzel çalışmıştı.Bazı yerlerde o bahsettiğin fps hissayat olayı oldu tabi ama çoğu zaman sorunsuz oynattı.

Her oynadığım oyunda deneme amaçlı mutlaka açıp bakıyorum.
en son silent hill f de denemiştim güzel çalışmıştı.Bazı yerlerde o bahsettiğin fps hissayat olayı oldu tabi ama çoğu zaman sorunsuz oynattı.
knk şuan tlou 2 de test ediyorum ama çözemedim
afmf yi açınca fps 70 ten 50 düşüyor ama hissiyat olarak sanki aynılar

normal tlounun kendi içindeki fps göstergesinden bakıyorum açınca fps düşüyor ama hissiyat hemen hemen aynı 70 ile 50 arasındaki fark bence anlaşılır ama anlaşılmıyor bence o 50 den fazla veriyor 50 gösteriyor ama çözemedim henüz

tlou da sıkıntılı çalışıyordu en son ben baktığım da.
bi akıcı oluyordu oyun bi sertleşiyordu garipti

Ouundan oyuna değişiyor. Multi oyunlarda pek tavsiye etmem ama hikayelerde çok iyi çalışıyor bende. Özellikle cp77 de baya baya yükseltti sayılır. Fps e bakmaktansa %99 a bakmanızı tavsiye ederim %1 filanda olur. Bana göre asıl deneyimi belli eden o. Akıcılığı vs. Fpsi güya 3-5 e katlıyor ama 99 da maks iki katını vs gösterdiğü oluyor bazen. Bende genelde açıyorum o yüzden. Rekabetçi değilse açarım. Bf6 da kullanıyorum sanırım hatta. Tsvsiye etmem tabi

AFMF'nin arlığını unutmuşum 😂😂, yarın deneyeyim bir yorumumu yazarım.

Stabil 55-60 fps aldığın her oyunda fpsi sabitleyip güzelcene kullanabilirsin diğer türlü yaramaz tabi benim için öyle 30 fps i 60 yapmada bence başarılı değil gerçi frame gen teknolojisi öyle sadece afmf değil

Bir 9070 XT kullanıcısı olarak fsr dahil AMD nin neredeyse tüm teknolojileri tırt. Kullandığım karttan saf güç anlamında memnunum ama sırf teknoloji anlamında rezalet olduğu için en yakın zamanda Nvidia tarafına geçecem.

amdnin yazılımında her oyunda açıp kullanacağın frame gen teknolojisi
her oyunda mutlaka kullanırım ve gerçekten de açık ve kapalı arasında ki farkı hissetiriyor
açık olduğunda oyunlar daha da akıcı oluyor.

senin oyunda 80 fps hissi nasıl gelmiyor anlamadım açıkçası
o sorun afmf2 güncellemesi gelmeden önce vardı. Hatta ozamanlar yüksek fps alsan bile kasıyor hissi veriyordu.
afmf2 güncellemesi ile düzeltmişler.
4kda 40 fps aldığım oyunda afmf2 açıp 70 80 arası alıyordum. 120 fps akıcılığı gibi olmasada yinede oyun akıcı şekilde oynuyorum.

Sırf bu teknoloji için bile amd kullanmaya devam edicem. İlerleyen yıllarda ekran kartımın oyun performansı ölse bile bu teknoloji ile 2 yıl daha ayakta tutacağını düşünüyorum. Buda 2 yıl daha cebimden para çıkmayacağı anlamına geliyor.

Abartı değil gerçekler. Hayatında hiç Nvidia kullanmadıysan fsr 3 yada 4 falan sana woow gelebilir ama DLSS 4 hatta 4.5, FG, Reflex ve diğer Nvidia teknolojileri muazzam çalışıyor üstelik her oyuna da ilk günden geliyor. Piyasayı kasıp kavuran ARC Raiders da daha fsr 4 bile yok muhtemelen gelmez de. AMD teknoloji kpnusında rezalet bir firma ister kabul edin ister etmeyin gerçek değişmiyor. FSR 4 diye kendini yırtanlar vardı açın bakın kaç tane oyunda fsr 4 var.

Bir 9070 XT kullanıcısı olarak fsr dahil AMD nin neredeyse tüm teknolojileri tırt. Kullandığım karttan saf güç anlamında memnunum ama sırf teknoloji anlamında rezalet olduğu için en yakın zamanda Nvidia tarafına geçecem.

Son düzenleme:
Geri