Her oynadığım oyunda deneme amaçlı mutlaka açıp bakıyorum.merhaba arkadaşlar afmf 2.1 deneyimlerinizi anlatırmısınız
fsr kare oluşturma gibimi acaba
fsr açınca 80 fps gösteriytyor oyun ama kesinlikle 80 fps degil oyun
acaba afmf 2 de bu hissayat cidden 80 fps mi yoksa 40 mi
knk şuan tlou 2 de test ediyorum ama çözemedimHer oynadığım oyunda deneme amaçlı mutlaka açıp bakıyorum.
en son silent hill f de denemiştim güzel çalışmıştı.Bazı yerlerde o bahsettiğin fps hissayat olayı oldu tabi ama çoğu zaman sorunsuz oynattı.
Stabil 55-60 fps aldığın her oyunda fpsi sabitleyip güzelcene kullanabilirsin diğer türlü yaramaz tabi benim için öyle 30 fps i 60 yapmada bence başarılı değil gerçi frame gen teknolojisi öyle sadece afmf değilmerhaba arkadaşlar afmf 2.1 deneyimlerinizi anlatırmısınız
abartBir 9070 XT kullanıcısı olarak fsr dahil AMD nin neredeyse tüm teknolojileri tırt. Kullandığım karttan saf güç anlamında memnunum ama sırf teknoloji anlamında rezalet olduğu için en yakın zamanda Nvidia tarafına geçecem.
amdnin yazılımında her oyunda açıp kullanacağın frame gen teknolojisimerhaba arkadaşlar afmf 2.1 deneyimlerinizi anlatırmısınız
Abartı değil gerçekler. Hayatında hiç Nvidia kullanmadıysan fsr 3 yada 4 falan sana woow gelebilir ama DLSS 4 hatta 4.5, FG, Reflex ve diğer Nvidia teknolojileri muazzam çalışıyor üstelik her oyuna da ilk günden geliyor. Piyasayı kasıp kavuran ARC Raiders da daha fsr 4 bile yok muhtemelen gelmez de. AMD teknoloji kpnusında rezalet bir firma ister kabul edin ister etmeyin gerçek değişmiyor. FSR 4 diye kendini yırtanlar vardı açın bakın kaç tane oyunda fsr 4 var.abart
Bir 9070 XT kullanıcısı olarak fsr dahil AMD nin neredeyse tüm teknolojileri tırt. Kullandığım karttan saf güç anlamında memnunum ama sırf teknoloji anlamında rezalet olduğu için en yakın zamanda Nvidia tarafına geçecem.