MAX 70.0000 TL CİVARINA KASA ÖNERİSİ

ssd 1tb olabilir ram 32 olabilir, fiyatı da çok kötü değil bi bakın bence hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum ben tersine denk geldiğim için öyle düşünmüyorum belki de ama sende buna denk gelmişsindir ve olabilir.
dediğim gibi umarım kimse sorun yaşamaz. az buz paralar ödemiyoruz. baya direndim amd de sorunları çözmeye çalıştım ama pes ettim en son. intel arc b580 de mesela 2k da 7700xt yi bile tokatlıyodu ama bir sürü oyunda çöküyodu. deneyimim maalesef böyle oldu

açıkçası ikiside diyebilirim sanırım pek ısınamıyorum.
hocam ekran kartında watmanndan çekiniyorsanız onlar rx5xxx ve rx5xx serileri ile son buldu, işlemci konusunda amd güncel soketlerde intelden daha performanslı ve daha az ısınıyor o yüzden amd tercih etmeniz sizin için daha iyi olur. (attığım sistemi axess kredi kartınız var ise vade farkı olmadan 5 taksitle alabilirsiniz bu arada hocam)
1768430847014.webp

hocam ekran kartında watmanndan çekiniyorsanız onlar rx5xxx ve rx5xx serileri ile son buldu, işlemci konusunda amd güncel soketlerde intelden daha performanslı ve daha az ısınıyor o yüzden amd tercih etmeniz sizin için daha iyi olur. (attığım sistemi axess kredi kartınız var ise vade farkı olmadan 5 taksitle alabilirsiniz bu arada hocam)Alıntıyı görüntüle
taksit seçeneklerini gördüm o yüzden itopyada karar kıldım

deneyimledim, kendimde 9060xt arkadaşımda 5060 ti var akıcılık olarak zerre fark göremedim.
Hocam yanlış anlamayın ama abartısız dağlar kadar fark var görüntüsünden tutun gecikmesine kadar. Forumda konu açıp deneyimleyenlerden fikir dahi alabilirsiniz. Amd bile çok kötü olduğunu bilip farklı algoritma da yeni frame gen geliştiriyor. Onu da daha tanıtacaklar da oyunlara eklenecek uzun süreçler. Bu arada 9060xt fiyatına göre 10 numara karttır. Beni fanboy olarak algılamayın kesinlikle. Teknolojiyi severim her türlü testi de bizzat yaparım. 28 bine 5070 aldım bende daha üstlerini hak etmez. Benim serzenişim amd yazılım ve yenilikler konusunda yıllardır yerinde sayıyor. Nvidia bir teknoloji çıkarıyor. 1 senede zor bela kopyalıyorlar. 2 senede ise adam gibi çalışır hale getiriyorlar

sistem bulma konusunda yardımcı olursanız vatanı da düşünebilirim
şimdi 9070xt sistem attım hocam eğer ona ısındıysanız itopyadan onu alın, o iyi ama derseniz ben 9070xt de ikna olmadım hala ısınamadım ve 5070 alıcam illa diyorsanız vatandan şu sistemi anakartı b850m-k yapıp alabilirsiniz ama ben 9070xt sistemi almanız taraftarıyım hala

şimdi 9070xt sistem attım hocam eğer ona ısındıysanız itopyadan onu alın, o iyi ama derseniz ben 9070xt de ikna olmadım hala ısınamadım ve 5070 alıcam illa diyorsanız vatandan şu sistemi anakartı b850m-k yapıp alabilirsiniz ama ben 9070xt sistemi almanız taraftarıyım hala
5070 sistem 32 ram değil ve 9070xt daha güçlü bir kart bence kararınızı 9070xt üzerinde verin.

5070 sistem 32 ram değil ve 9070xt daha güçlü bir kart bence kararınızı 9070xt üzerinde verin.
burdada iki kartın karşılaştırması var hocam göz atabilirsiniz.

burdada iki kartın karşılaştırması var hocam göz atabilirsiniz.
teşekkür ederim değerlendireceğim

Geri