❌İndirim Bitti! DRAGOS LS300 V2 Reverse 120mm ARGB 299TL

Geçen haftalarda 4lü setini almıştım dostum, setten kontrolcü de çıkıyor. Fikir vermesi açısından tecrübelerimi ileteyim. Fanlar voltage kontrol pwm yok. Maksimum 1400 rpm çalışabiliyorlar (2000 değil). Üzerlerinde 4 pin erkek ve dişi güç konnektörü + 3 pin erkek ve dişi rgb konnektörleri var. Yüksek hızda döndüklerinde biraz bağırıyor bence, kasamdaki diğer fanların sessizliğine dayanarak söylüyorum. Görüntü ve kasa hava akışı için bu fiyata benim işimi gördü.

Alıntıyı görüntüle
Hocam fanın kanatlarından ışık çıkıyor mu veya ortasındaki yuvarlak kısımdan?

teşekkürler hocam şuan temu veya aliexpresten şipariş versek ne oluyor acaba gümrüğe kalacak mı yoksa eski usulden devam mı olacak 6 şubata kadar karar veremedim.
6 Şubat tarihine kadar %99 ihtimalle gümrükten geçmiş olur ama kefil olamam tabii.

teşekkürler hocam şuan temu veya aliexpresten şipariş versek ne oluyor acaba gümrüğe kalacak mı yoksa eski usulden devam mı olacak 6 şubata kadar karar veremedim.
Atom bilişimde 3lü veya 4lü seti var istersen ordan bakabilirsin bana şuan çok uygun geldi fiyatı ama işte akvaryum kasa kurmak istiyorum fanlar görüntüyü bozacak mı diye tereddütteyim halen.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz olanı var dörtlü set almıştım.
Hocam size zahmet olmazsa fanlar kasadaysa fotoğraf atabilir misiniz merak ediyorum da. Birde Rampage 7C-120S ile çok farkı var mı onlar nasıl görüntüsü ve ışık dönüşleri?

Atom bilişimde 3lü veya 4lü seti var istersen ordan bakabilirsin bana şuan çok uygun geldi fiyatı ama işte akvaryum kasa kurmak istiyorum fanlar görüntüyü bozacak mı diye tereddütteyim halen.

Hocam size zahmet olmazsa fanlar kasadaysa fotoğraf atabilir misiniz merak ediyorum da. Birde Rampage 7C-120S ile çok farkı var mı onlar nasıl görüntüsü ve ışık dönüşleri?
WhatsApp Image 2026-01-15 at 13.39.40.webp

içininde ışığı olduğu fanlar bakıyorum yoksa kasa ile uyumsuz olur

Geri