TsuchinagaHiyori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
alacaklar onun bilgisinde alsın kazıklanmış gibi hissetmesinler.tamam hocam şimdi anladım Doğru dediniz alacak arkadaşlar bilgilenir iyi oldu değinmeniz
alacaklar onun bilgisinde alsın kazıklanmış gibi hissetmesinler.tamam hocam şimdi anladım Doğru dediniz alacak arkadaşlar bilgilenir iyi oldu değinmeniz
Kullanan Varmı Bu Fanı
Geçen haftalarda 4lü setini almıştım dostum, setten kontrolcü de çıkıyor. Fikir vermesi açısından tecrübelerimi ileteyim. Fanlar voltage kontrol pwm yok. Maksimum 1400 rpm çalışabiliyorlar (2000 değil). Üzerlerinde 4 pin erkek ve dişi güç konnektörü + 3 pin erkek ve dişi rgb konnektörleri var. Yüksek hızda döndüklerinde biraz bağırıyor bence, kasamdaki diğer fanların sessizliğine dayanarak söylüyorum. Görüntü ve kasa hava akışı için bu fiyata benim işimi gördü.bu ürünü satın alan veya kullanan arkadaşlardan fotoğrat isteyebilirmiyim. normalde bu ürün lian li v2 fan modellerine alternatif fakat gerçekte ele ulaşan ile fotodaki farklımı merak ediyorum.
4 lü sette , fan coklayıcı var mıdır acaba? fan ve rgbler için.Geçen haftalarda 4lü setini almıştım dostum, setten kontrolcü de çıkıyor. Fikir vermesi açısından tecrübelerimi ileteyim. Fanlar voltage kontrol pwm yok. Maksimum 1400 rpm çalışabiliyorlar (2000 değil). Üzerlerinde 4 pin erkek ve dişi güç konnektörü + 3 pin erkek ve dişi rgb konnektörleri var. Yüksek hızda döndüklerinde biraz bağırıyor bence, kasamdaki diğer fanların sessizliğine dayanarak söylüyorum. Görüntü ve kasa hava akışı için bu fiyata benim işimi gördü.
Alıntıyı görüntüle
onun için istememiştim foto hocam. kalitesi aşırı kötü değildir zaten ona lafım yok bende aktif olarak rampage 7C120S modeli kullanıyorum. sadece satıştaki fotoğraf ile ürün modeli arasında ufak farklar var ona dikkst edilerek alınması gerek.Geçen haftalarda 4lü setini almıştım dostum, setten kontrolcü de çıkıyor. Fikir vermesi açısından tecrübelerimi ileteyim. Fanlar voltage kontrol pwm yok. Maksimum 1400 rpm çalışabiliyorlar (2000 değil). Üzerlerinde 4 pin erkek ve dişi güç konnektörü + 3 pin erkek ve dişi rgb konnektörleri var. Yüksek hızda döndüklerinde biraz bağırıyor bence, kasamdaki diğer fanların sessizliğine dayanarak söylüyorum. Görüntü ve kasa hava akışı için bu fiyata benim işimi gördü.
Alıntıyı görüntüle
Merhaba, foto paylaşabilme şansınız var mıdır acaba? Bende bu kasadan aldım fakat fanlar yok lian li ler çok pahalı alternatifleri de beğenmedim hiç ama rampage ler güzel duruyor. Ses olsun kalite olsun iş görür mü yoksa ileri de yavaştan lian li mi dizsem kararsız kaldım bu konuda.onun için istememiştim foto hocam. kalitesi aşırı kötü değildir zaten ona lafım yok bende aktif olarak rampage 7C120S modeli kullanıyorum. sadece satıştaki fotoğraf ile ürün modeli arasında ufak farklar var ona dikkst edilerek alınması gerek.
Çoklayıcı çıkmıyor sadece kontrolcü çıkıyor 6 fan destekli. Fanların üzerinde dediğim gibi erkek ve dişi şeklinde güç ve rgb kabloları var, zincir yapılabilir.4 lü sette , fan coklayıcı var mıdır acaba? fan ve rgbler için.
evet o fanlar güzel almayı düşündüğüm bir modeldi, dragoslardan farkı ortada da sonsuzluk aynası var rampagelerde. tahmin edebiliyorum ki daha sessiz ve daha yüksek rpm ile dönebiliyorlardır.onun için istememiştim foto hocam. kalitesi aşırı kötü değildir zaten ona lafım yok bende aktif olarak rampage 7C120S modeli kullanıyorum. sadece satıştaki fotoğraf ile ürün modeli arasında ufak farklar var ona dikkst edilerek alınması gerek.
Aynen öyle 4 lü set onlardada uyguna geliyor şuanda şuna 400 vermek saçma geldiBunun dörtlü setini kontrolcü dahil 900 liraya aldım, aynı fanlar senin söylediklerinle zaten etiket ürünü.
Bendeki farklı bir kutuyla gelmişti ama bunda da aynı durum var mıdır bilemiyorum.
Bendede bu markanın akvaryum kasası var reverse fan, egzoz fan falan muhabbeti olmuyormu akvaryum kasada geldiği gibi kullanıyorum yanlış takmamışlardır herhalde değilmiBunlar egzoz fan değil akvaryum kasalarda kullanılan ters fanlar. Sen bildiğimiz fandan alacaksın egzoz fan içinse.
Yanlış takma olasılıkları hiç düşük değilBendede bu markanın akvaryum kasası var reverse fan, egzoz fan falan muhabbeti olmuyormu akvaryum kasada geldiği gibi kullanıyorum yanlış takmamışlardır herhalde değilmi
Yanlış takma olasılıkları hiç düşük değil![]()