Yardım Bambu Lab A1 bu fiyata mantikli mi

Reaksiyon skoru
69
ya da combo mu almaliyim

ya da combo mu almaliyim
Siteyi bilmiyorum ama fiyat iyi gibi. Combo ne kadar

ya da combo mu almaliyim
A1 ve A1 minilerde güç kaynağındaki NTC etrafındaki bileşenleri yakıyor. Ona göre alın alacaksanız.

A1 ve A1 minilerde güç kaynağındaki NTC etrafındaki bileşenleri yakıyor. Ona göre alın alacaksanız.
o ne demek hocam cihaz kendi kendine zarar mi veriyor yani ? ne tavsiye edersiniz alternatif
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hic 3d printer kullanmadim daha once diy drone gibi elektronik projelerin body partlari icin almayi dusunuyorum

o ne demek hocam cihaz kendi kendine zarar mi veriyor yani ? ne tavsiye edersiniz alternatif
Evet. Bu olay nispeten yeni patladı zaten. Bakabilirsin. A1 için pek alternatif yok.

Combo almayacaksanız P1S alın bence. Kapalı kasa olması büyük avantaj. Ayrıca ilk kez alacaksanız Bambu Lab'tan şaşmayın derim.

Evet. Bu olay nispeten yeni patladı zaten. Bakabilirsin. A1 için pek alternatif yok.

kotu olmus

Valla bende ender 3 v3 se var resmi satıcıdan aldım garip siteler 3d yazıcıları satıyo hangisi güvenilir pek bilmiyorum. Combo olan bi tık tuzlu. Combo yapan aparatı sonradan alabiliyosunuz ama
Ender kullandım hepsinin dişli sıyırma anakart kablo soketlerine kararma kablolarda temazsizlik.
A1 combo aldım eve tabla sorunu bitirdi beni iş yerine 6 tane var 0 sıkıntı şansızlık o bir eve aldığım sorunlu çıktı.
Creality hı çok iyi ama Ender serisi çöp seri.
Metatechtr sağlam.
ya da combo mu almaliyim
Combo al lazım olur gücün yetiyorsa kapalı kutu versiyon al kafam rahat olsun.

Metatech iyidir a1 combo alabilirsin 21 iyi fiyat geçen kampanyadan 19a aldım bende
Tahmini teslim 1-31 Mart olması kötü kombonun ya bende almayı düşünüyorum açıkçası ama bilemedim. Bu yeni çıkan 4 başlıklı var ön satışta oda tr kaynağa ihtiyaç var acilinden h2c muadili 1/3 fiyata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri