Çözüldü✓ Toplayacağım sistem uyumlu mudur?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
42000
Arkadaşlar ilk defa PC toplayacağım için biraz endişeliyim. Kendimce bir süredir toplayacağım parçaları seçmeye çalışıyordum. Bütçeme ve kullanım amacıma uygun bir liste yaptım. Geliştirilebilir ve sorunlu olan kısım varsa görüşlerinize açığım.

İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: MSI B550A-PRO
Kasa: MSI Mag Forge 120A
Ekran Kartı: RX 7600
PSU: MSI Mag A650BNL 650W 80+ Bronze
RAM: Corsair Venegance LPX 2x8gb 3200mhz cl16 ddr4
SSD: Kingston 1TB NV3 m2 ssd

Bütçem 42K civarı. Bütçeyi daha artıramam. Şu an anakart, kasa ve işlemciyi sipariş ettim. Fakat sürecin sorunsuz geçmesi için tekrar kontrol etmem gerekli. Eğer yanlış konu başlığına yazdıysam kusuruma da bakmayın lütfen.

galiba hepsini sıfır alacaksın 2. el mantıklı bence ddr4de

Arkadaşlar ilk defa PC toplayacağım için biraz endişeliyim. Kendimce bir süredir toplayacağım parçaları seçmeye çalışıyordum. Bütçeme ve kullanım amacıma uygun bir liste yaptım. Geliştirilebilir ve sorunlu olan kısım varsa görüşlerinize açığım.

İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: MSI B550A-PRO
Kasa: MSI Mag Forge 120A
Ekran Kartı: RX 7600
PSU: MSI Mag A650BNL 650W 80+ Bronze
RAM: Corsair Venegance LPX 2x8gb 3200mhz cl16 ddr4
SSD: Kingston 1TB NV3 m2 ssd

Bütçem 42K civarı. Bütçeyi daha artıramam. Şu an anakart, kasa ve işlemciyi sipariş ettim. Fakat sürecin sorunsuz geçmesi için tekrar kontrol etmem gerekli. Eğer yanlış konu başlığına yazdıysam kusuruma da bakmayın lütfen.
uyumlu ancak pahalı bunlar 42k etmez

Bence bu bütçeye AM5 sistem toplarsın. DDR5 anakart, işlemci ve 1x16 GB bellek araştır.

Bence bu bütçeye AM5 sistem toplarsın. DDR5 anakart, işlemci ve 1x16 GB bellek araştır.
Aslında ddr5 toplayacaktım ama bileşenleri biraz giriş seviye tutmam gerekiyordu(sıfır alırsam). Ben de güvenemedim. Bana ddr4 sistem de yeteceği için bir kaç sene sonra sıfır güncel sistem toplarım diye düşünmüştüm. Muhtemelen 2.elden devam ederim. Bütçe dahilinde monitör de alacağım tabii. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,424
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri