Wraith evoX IEM Kulaklık Mikrofon

Clydee

80+
Reaksiyon skoru
40
https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik Arkadaşlar iyi akşamlar bu kulak içini aldım arkada pembe girişe denedim mikrofon yeri ama mikrofon çalışmadı çalışır gibi gözüküyor 5 yanıp sonra hiç göstermiyor sesi yeşile taktığım zaman ise kulaklık çalışıyor mikrofon bozuk olabilir mi y kablo almam gerekiyor sanırım ama mikrofondan şüphelenmedim değil iem kullanan varsa yardımcı olabilir mi pembe jack girişine taktığım zaman mikrofon 5 yanıp sonra konuştuğum zaman ise çalışmıyor yeşilde ses var y kablo alsam sorun çözülür mü yoksa mikrofon bozuk olabilir mi? Ses açısından yeşil jackta sıkıntı yaşamadım

aynı sorunu bende yaşıyorum 17 ocakta aldım kulaklıgı yanında wraith w60 ciela klavye de aldım klavye sorunsuz çalısıyor fakat iem kulaklıta sadece ses gidiyor biraz arastırma yaptım bana splitter alın dediler splitterın calısma mantıgı söyle senin tek jaklı kulaklıgını çift jak yapıyor böyle ce hem kulaklıgı hemde mikrofonu kullanabiliyorsun bende bugün bunu deniyicem eğer çalışır ve işe yararsa bu yorumu güncellerim

Ekler

• WhatsApp Image 2026-01-20 at 15.01.48.webp
    WhatsApp Image 2026-01-20 at 15.01.48.webp
    885 KB · Hit: 18
Ben de bir sorun yok kardeşim sende de olmaz y kablo aldım mikrofon ve ses için sorun yokmuş bu arada iem çok ağrı yapıyor haberin olsun kullanımı benim fena kulağım ağrıdı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,303
Üyeler
188,070
Son üye
adokreyt
Geri