coil whine olabilir , fan tozlandığı için olabilir , yağlanması gerekiyor olabilir.eskiden böyle bir ses yoktu sorun ne olabilir acaba? pc sorunsuz çalışıyor.
Hangi ses?eskiden böyle bir ses yoktu sorun ne olabilir acaba? pc sorunsuz çalışıyor.
yani donanıma bir zararı olurmu?coil whine olabilir , fan tozlandığı için olabilir , yağlanması gerekiyor olabilir.
tam tarif edemiyorum, vızıltı gibi ince ve fan sesi gibi.Hangi ses?
yani donanıma bir zararı olurmu?
tam tarif edemiyorum, vızıltı gibi ince ve fan sesi gibi.
Bilgisayarı alalı 1,5 sene oldu ama daha hiç bakım falan yaptırmadım, sadece fön makinası ile hava vuruyorum ayda bir.
Videoyu görmeme gerek yok hocam. Büyük ihtimalle CW'dir. Ama iila gösterecem dersenizbenziyor gibi gibi videoyu size nasıl gösterebilirim?
Sadece psu yük altındayken mi çıkıyor?benziyor gibi gibi videoyu size nasıl gösterebilirim?
yani galiba göstermeme gerek yok. aynısı sesin dediğiniz şey yüksek ihtimalle.Videoyu görmeme gerek yok hocam. Büyük ihtimalle CW'dir. Ama iila gösterecem derseniz
![]()
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now!streamable.com
dün masaüstünde olmuştu.Sadece psu yük altındayken mi çıkıyor?
içim rahatladıBende de var o ses. Coil Whine olsa gerek. Yıllardır kullanıyorum bir sorun görmedim.
Hafiftende cızırtı gibi bir ses geliyorsa daha kullanmayın o psu yu değilse cw diryani galiba göstermeme gerek yok. aynısı sesin dediğiniz şey yüksek ihtimalle.
dün masaüstünde olmuştu.
içim rahatladı![]()