IIMERT 80+ Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 4 26 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 SebekeSuyu yazmış: Hocam şu an 5070ti fiyatına hiç değmez sadece oyun için. 9070xtden devam siz. En ucuzu almayın xfx swift falan alabilirsiniz yeterli olur Devamı için tıklayın... Asrock steel legend beğendim fena değil gibi duruyor
SebekeSuyu yazmış: Hocam şu an 5070ti fiyatına hiç değmez sadece oyun için. 9070xtden devam siz. En ucuzu almayın xfx swift falan alabilirsiniz yeterli olur Devamı için tıklayın... Asrock steel legend beğendim fena değil gibi duruyor
SebekeSuyu 80+ Silver Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 2,174 Reaksiyon skoru 874 26 Ocak 2026 #15 IIMERT yazmış: Asrock steel legend beğendim fena değil gibi duruyor Devamı için tıklayın... Alınabilir ama hardware unboxedın videosunda göremedim yerini tam bilemeyeceğim
IIMERT yazmış: Asrock steel legend beğendim fena değil gibi duruyor Devamı için tıklayın... Alınabilir ama hardware unboxedın videosunda göremedim yerini tam bilemeyeceğim
IIMERT 80+ Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 4 26 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 SebekeSuyu yazmış: Alınabilir ama hardware unboxedın videosunda göremedim yerini tam bilemeyeceğim Devamı için tıklayın... Tamam hocam bakıcam dediğin gibi
SebekeSuyu yazmış: Alınabilir ama hardware unboxedın videosunda göremedim yerini tam bilemeyeceğim Devamı için tıklayın... Tamam hocam bakıcam dediğin gibi