Iphone 17 kronik sorunu varmı?

yakha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
Arkadaşlar iphone 17 de gördüğüm şöyle sorunlar var bunlar gerçek sorunlarmı yoksa böyle bir şey yokmu?
  • Pil Hızlı Tükeniyor.
  • Kullanım Sırasında Aşırı Isınma.
  • Uygulama Çökmesi ve Donması
  • Wi-Fi ve Bluetooth Bağlantı Sorunları
  • Dokunmatik Ekran Yanıtsızlığı
  • Kamera ve Yüz Tanıma Sorunları
  • Rastgele Yeniden Başlatmalar ve Performans Gecikmeleri.

Arkadaşlar iphone 17 de gördüğüm şöyle sorunlar var bunlar gerçek sorunlarmı yoksa böyle bir şey yokmu?
  • Pil Hızlı Tükeniyor.
Öldürdün hocam telefonu. Düzgün bir kullanıcıysanız bir sorunu olacağını düşünmüyorum. İphone 17 TR fiyatı dışında her anlamıyla olmuş bir cihaz.

• Pil Hızlı Tükeniyor.
  • Pil Hızlı Tükeniyor. bu sizin kullanımınızla kaynaklı
  • Kullanım Sırasında Aşırı Isınma. ne tür işlemler yapılıyor
  • Uygulama Çökmesi ve Donması her uygulamayı güncel tutmak gerekir bunlar genelde apple ile ilgili değil uygulama ile ilgili
  • Wi-Fi ve Bluetooth Bağlantı Sorunları daha yeni bir telefon olduğu için normal yamalarla güncellemelerle düzelir
  • Dokunmatik Ekran Yanıtsızlığı kullandığınız ekran koruyucusu yada yine yazılımla düzelir
  • Kamera ve Yüz Tanıma Sorunları yine keza güncelleme ile düzelir
  • Rastgele Yeniden Başlatmalar ve Performans Gecikmeleri. bunu sizden duydum belkide sizin telefonunuzda sorun vardır yetkili servise başvurun

• Pil Hızlı Tükeniyor.
fiyatı dışında çok güzel telefon alüminyum kasa olduğu için ısınmadan probleminden ziyade dayanıklık daha düşüktür

• Pil Hızlı Tükeniyor.
Pil bence de hızlı tükeniyor 6 saat %80 kullanımla ekran süresi alıyorum üstünü göremedim oyun yok sadece sosyal medya ve 3 5 fotoğraf çekimi falan
Bluetooth olarak da hoparlöre bağlandıktan sonra ses kesik kesik geldi birkaç defa onun harici sıkıntı yaşamadım wifi yeni çip ile bence baya güçlenmiş arkadaşın 70 aldığı yerde 100 110 alıyorum aynı konumda
Bir de ilk aldığımda yazılımsal problem oldu kendi kendine kurtarma modunda takıldı kaldı itunes ile sıfırlamak zorunda kaldım
Kısacası dediğiniz kadar sorun yok ama o kadar para verip alınca insan da sıfır sorun bekliyor bence eski apple yok her şey kısılarak veriliyor ne de olsa insanlar alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil bence de hızlı tükeniyor 6 saat %80 kullanımla ekran süresi alıyorum üstünü göremedim oyun yok sadece sosyal medya ve 3 5 fotoğraf çekimi falan
Bluetooth olarak da hoparlöre bağlandıktan sonra ses kesik kesik geldi birkaç defa onun harici sıkıntı yaşamadım wifi yeni çip ile bence baya güçlenmiş arkadaşın 70 aldığı yerde 100 110 alıyorum aynı konumda
Bir de ilk aldığımda yazılımsal problem oldu kendi kendine kurtarma modunda takıldı kaldı itunes ile sıfırlamak zorunda kaldım
Kısacası dediğiniz kadar sorun yok ama o kadar para verip alınca insan da sıfır sorun bekliyor bence eski apple yok her şey kısılarak veriliyor ne de olsa insanlar alıyor
27w lık adaptörlw şarjda çok ısınıyor sadece onun harici ısınma görmedim aman aman

• Pil Hızlı Tükeniyor.
aralıktan beri kullanıyorum

katıldıklarım:
PİL - ip14 plus ile denk bir batarya süresinden bahsediliyordu - kesinlikle alakası yok, günü çıkartıyor ama 14-15-16 plus gibi bir pil performansı kesinlikle yok
WIFI BAĞLANTI SORUNLARI - bazen inat ediyor ya, ağı görmüyor, gerçekten kapat aç kapat aç yoruyor ama yazılımsal bir şey olduğu belli ağ ayarlarını sıfırladım birdaha sorun olmadı

katılmadıklarım:
ISINMA - şimdiye kadar hiç ısınmadı, hemde hiç, hızlı şarjda bile gayet iyi
UYGULAMA ÇÖKMESİ & DONMASI - hiç yaşanmadı, çok aktif kullanmama rağmen
BLUETOOTH BAĞLANTI SORUNLARI - AirPods'u tak diye bağlıyor, pro 1 için de böyle, pro 2 için de, Apple Watch için de
DOKUNMATİK EKRAN YANITSIZLIĞI - alakası yok, aksine bana fazla iyi algılıyor gibi geldi, batarya performansını da ekran sebebiyle sunamadığını düşünüyorum
KAMERA VE YÜZ TANIMA SORUNLARI - 16 pro max kullanan kız arkadaşım kamera için telefonları takaslamak istiyor, face id'nin hiç hızlıca açmadığına şahit olmadım
ek olarak telefonum şimdiye kadar hiç performans sorunu ya da kapanıp açılma durumu yapmadı

senin cihazında sanırım sorun var dostum

• Pil Hızlı Tükeniyor. bu sizin kullanımınızla kaynaklı
  • Kullanım Sırasında Aşırı Isınma. ne tür işlemler yapılıyor
  • Uygulama Çökmesi ve Donması her uygulamayı güncel tutmak gerekir bunlar genelde apple ile ilgili değil uygulama ile ilgili
  • Wi-Fi ve Bluetooth Bağlantı Sorunları daha yeni bir telefon olduğu için normal yamalarla güncellemelerle düzelir
  • Dokunmatik Ekran Yanıtsızlığı kullandığınız ekran koruyucusu yada yine yazılımla düzelir
  • Kamera ve Yüz Tanıma Sorunları yine keza güncelleme ile düzelir
  • Rastgele Yeniden Başlatmalar ve Performans Gecikmeleri. bunu sizden duydum belkide sizin telefonunuzda sorun vardır yetkili servise başvurun
hocam bunlar googleda gördüklerim zaten.

aralıktan beri kullanıyorum

katıldıklarım:
PİL - ip14 plus ile denk bir batarya süresinden bahsediliyordu - kesinlikle alakası yok, günü çıkartıyor ama 14-15-16 plus gibi bir pil performansı kesinlikle yok
WIFI BAĞLANTI SORUNLARI - bazen inat ediyor ya, ağı görmüyor, gerçekten kapat aç kapat aç yoruyor ama yazılımsal bir şey olduğu belli ağ ayarlarını sıfırladım birdaha sorun olmadı

katılmadıklarım:
ISINMA - şimdiye kadar hiç ısınmadı, hemde hiç, hızlı şarjda bile gayet iyi
UYGULAMA ÇÖKMESİ & DONMASI - hiç yaşanmadı, çok aktif kullanmama rağmen
BLUETOOTH BAĞLANTI SORUNLARI - AirPods'u tak diye bağlıyor, pro 1 için de böyle, pro 2 için de, Apple Watch için de
DOKUNMATİK EKRAN YANITSIZLIĞI - alakası yok, aksine bana fazla iyi algılıyor gibi geldi, batarya performansını da ekran sebebiyle sunamadığını düşünüyorum
KAMERA VE YÜZ TANIMA SORUNLARI - 16 pro max kullanan kız arkadaşım kamera için telefonları takaslamak istiyor, face id'nin hiç hızlıca açmadığına şahit olmadım
ek olarak telefonum şimdiye kadar hiç performans sorunu ya da kapanıp açılma durumu yapmadı

senin cihazında sanırım sorun var dostum
hocam benim cihazım yok alacağım için varmı diye sordum. sorunlar sahteyse googlde gördüm yani güzel cihaz gibi. kamerası gerçekten çok hoşuma gitti avmde gördüğüm kadarıyla ön kamerası çok iyi.

fiyatı dışında çok güzel telefon alüminyum kasa olduğu için ısınmadan probleminden ziyade dayanıklık daha düşüktür
sağolun alacağım sanırım s23 ultradan geçicem.

arkadaşlar bide bi yerde son ses yada son sese yakın seviyede cızırtı yada kalitede bozulma bide hoparlor aramada cızırtı geliyomuş yaşayan varmı kullanan arkadaşlar sizde varmı?

önsipariş ile 17 kullandım.
Şuan 17pmx kullanıyorum ve yeterince deneyime sahibim.

• Pil Hızlı Tükeniyor. = Başlarda evet, güncellemeler ile düzeldi.
  • Kullanım Sırasında Aşırı Isınma. = normal kullanım sırasında ısınma yaşamadım, oyun oynamadım
  • Uygulama Çökmesi ve Donması = Çökme değil de donma yaşadım banka uygulamalarında.
  • Wi-Fi ve Bluetooth Bağlantı Sorunları = yaşamadım
  • Dokunmatik Ekran Yanıtsızlığı = yaşamadım
  • Kamera ve Yüz Tanıma Sorunları = 17pmx de bile yüz tanıma bazen stabil çalışmıyor.
  • Rastgele Yeniden Başlatmalar ve Performans Gecikmeleri. = yeniden başlatma sorununu yaşamadım, performans gecikmeleri 17 ilk çıktığında fazlaydı 26.1 ile düzelmişti

arkadaşlar bide bi yerde son ses yada son sese yakın seviyede cızırtı yada kalitede bozulma bide hoparlor aramada cızırtı geliyomuş yaşayan varmı kullanan arkadaşlar sizde varmı?
ses konusunda bir sorun yaşamadım.

önsipariş ile 17 kullandım.
Şuan 17pmx kullanıyorum ve yeterince deneyime sahibim.

• Pil Hızlı Tükeniyor. = Başlarda evet, güncellemeler ile düzeldi.
  • Kullanım Sırasında Aşırı Isınma. = normal kullanım sırasında ısınma yaşamadım, oyun oynamadım
  • Uygulama Çökmesi ve Donması = Çökme değil de donma yaşadım banka uygulamalarında.
  • Wi-Fi ve Bluetooth Bağlantı Sorunları = yaşamadım
  • Dokunmatik Ekran Yanıtsızlığı = yaşamadım
  • Kamera ve Yüz Tanıma Sorunları = 17pmx de bile yüz tanıma bazen stabil çalışmıyor.
  • Rastgele Yeniden Başlatmalar ve Performans Gecikmeleri. = yeniden başlatma sorununu yaşamadım, performans gecikmeleri 17 ilk çıktığında fazlaydı 26.1 ile düzelmişti

ses konusunda bir sorun yaşamadım.
full seste denedinizmi hiç? ayrıca hocam bilginiz varmı bilmiyorum ama samsunglardaki gibi kolay şekilde amoled yanığı olmuyor dimi iosta?

full seste denedinizmi hiç? ayrıca hocam bilginiz varmı bilmiyorum ama samsunglardaki gibi kolay şekilde amoled yanığı olmuyor dimi iosta?
samsungta da kolay amoled yanığı olmuyor ki?

iphone, oled kullanıyor
samsung, amoled.

Amoled daha iyidir oledden. ( teknoloji farkları hariç )
samsungun ekranı çok kaliteli. Ekran konusunda üzmez fakat true tone gibi bir özellikten yoksun ( gece ışığı v.s aktif olsa da )

amoled>oled. ( üst segment cihazlar için geçerli )

Olmuyor yıllardır iPhone 13 kullanan tanıdıklardan net şekilde görüyorum bunu.

iphone, oled kullanıyor
samsung, amoled.

samsungun ekranı çok kaliteli. Ekran konusunda üzmez fakat true tone gibi bir özellikten yoksun ( gece ışığı v.s aktif olsa da )

İkisi de temelde aynı teknoloji, ufak birkaç detay farklı çalışıyordu sadece. Samsung’da baya yanık oluyor bu arada daha ekranı yanmayan birkaç yıllık Samsung görmedim belki bundan birkaç sene sonra görürüm S25i falan düzgün yaptılarsa 😀

iphone, oled kullanıyor
samsung, amoled.

s23 ultram var ama önceki cihazlarımda amoledlerde hep çok ufakta olsa şarj yeri instagram tuşları yada yön tuşları görünüyordu. 13 cihazım vardı ondada görünyordu. bu her cihaz için kaçınılmaz gibi sanıırm. sizce 17 de varmı kolay kolay olurmu bende takıntısı var durmadan kontrol ediyorum ama bırakmaya çalışıyorum kontrol her aldığım cihazı didik didik ediyorum bu takıntı yüzünden. bu arada cızırt sorunu varmı son seste test ettinizmi?

Olmuyor yıllardır iPhone 13 kullanan tanıdıklardan net şekilde görüyorum bunu.

İkisi de temelde aynı teknoloji, ufak birkaç detay farklı çalışıyordu sadece. Samsung’da baya yanık oluyor bu arada daha ekranı yanmayan birkaç yıllık Samsung görmedim belki bundan birkaç sene sonra görürüm S25i falan düzgün yaptılarsa 😀
ayrıca hocam sizin tanıdıkların kullanım şekli nasıl merak ettim ben instada reelste çok takılırım ama o telefonda insta reels ikonları yerine sağ üst taraftaki şarj wifi göstergesinin izi kalıyordu ama bekleyince azalıyordu.

Son düzenleme:
Geri