azizigibson
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
2. el bilgisayar/donanım ilanlarında hepimizin denk geldiği bazı “bu fiyat ciddi mi?” dedirten örnekler var. Bu konuda amacım kimseyle dalga geçmek ya da hedef göstermek değil, sadece yaşadığımız ilginç diyalogları paylaşalım, biraz gülelim, bir yandan da piyasaya dair farkındalık oluşsun.
Siz de denk geldiğiniz ilan konuşmalarını veya ekran görüntülerini (isimleri vs. kapatarak) atabilirsiniz. Bu fiyatlar neden mantıklı değil, güncel piyasa ne durumda, birlikte konuşuruz.
İlk örnek benden gelsin. ( Bugün yaşadım )
Sistemin muadilleri 50 bandında, ben de doğal olarak hocam fiyat biraz yüksek değil mi, ekstra ne var? diye soruyorum.
Cevap: termal macun temizlik,PSU link atarım vs
En son da 70k’ya daha iyisini toplayamazsın noktasına geliyoruz...
Ve son cümle beni benden alıyor. Çok yorulduğum için diyaloga girmeden uzuyorum. Neden böyle sizce?
Siz de denk geldiğiniz ilan konuşmalarını veya ekran görüntülerini (isimleri vs. kapatarak) atabilirsiniz. Bu fiyatlar neden mantıklı değil, güncel piyasa ne durumda, birlikte konuşuruz.
İlk örnek benden gelsin. ( Bugün yaşadım )
Sistemin muadilleri 50 bandında, ben de doğal olarak hocam fiyat biraz yüksek değil mi, ekstra ne var? diye soruyorum.
Cevap: termal macun temizlik,PSU link atarım vs
En son da 70k’ya daha iyisini toplayamazsın noktasına geliyoruz...
Ve son cümle beni benden alıyor. Çok yorulduğum için diyaloga girmeden uzuyorum. Neden böyle sizce?